Skip Navigation Links

Arsuz Gözcülerspor Hedef Büyüttü…

Arsuz Gözcülerspor olarak faaliyetini sürdürme kararı alan kulüp, olağanüstü kongrede yeni yönetim kurulunu da seçti.

Spor   A+a-

 Bir çok yıldız futbolcuyu yetiştiren Gözcüler Belediyespor, adını Arsuz Gözcülerspor olarak değiştirdi.Kulüp Başkanı Mehmet Altun, geçmişte olduğu gibi hedeflerinin güçlü bir yönetimle yeni yıldızlar yetiştirmek, gençleri kazanmak, başarılara imza atmak ve Arsuz’un tanıtımına katkı sunmak olduğunu söyledi.

Arsuz Gözcülerspor Hedef Büyüttü…

Arsuz’un ilçe statüsüne kavuşması ve belde belediyelerinin kapanarak mahalle olması spordan sosyal yaşam bir çok şeyi de değiştirmiş oldu.

Uzun yıllar Gözcüler Belediyespor olarak hizmet veren ve başarılarıyla da övünç kaynağı olan kulüp, olağan üstü kongreye giderek adını değiştirdi.

Arsuz Gözcülerspor olarak faaliyetini sürdürme kararı alan kulüp, olağanüstü kongrede yeni yönetim kurulunu da seçti.

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’nın da katıldığı olağanüstü kongrede, ilçedeki spor faaliyetlerinin zenginleştirilmesi, desteklenmesi ve geleceğe yönelik projeler de ortaya konuldu.

Başarılı işadamı Mehmet Altun’un yeniden başkanlığa seçildiği Arsuz Gözcülerspor’da yönetim ve Denetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Arsuz Gözcüler Spor Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Mehmet Altun, Pervin Horoz Tümkaya, Züher Ekenel, Adnan Ağır, Özer Ateş, Öner Kirmit, Âli Kırar, İlmettin Güler, Mehmet Turhan. Denetim Kurulu Rasim Gümüş, Metin Ekenel, Ecevit Serce.

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha kongrede verdiği mesajla büyük takdir topladı ve spora verilen desteğin, yapılan yatırımın ülkenin geleceğine yapılmış önemli bir yatırım olduğuna vurgu yaptı. Bölgede gençlerin sporla iç içe bir yaşam sürmeleri, kötü alışkanlıklardan uzak olmaları için her türlü sportif projeyi destekleyeceklerini belirten Başkan Culha, göreve yeni seçilen Başkan Mehmet Altun ve yönetim kurulunun yanında olacaklarının mesajını verdi.

Arsuz Gözcülerspor Kulüp Başkanı Mehmet Altun da yaptığı konuşmada,

Geçmişte olduğu gibi bundan sonra da daha büyük başarılar elde etmek için ben yönetimim ve futbolcularım inançlı ve kararlıyız. Başta mülki amirlerimiz ve işadamlarımızdan destek bekliyoruz.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
a 26 Eylül 2014 Cuma
Amacınız yıldız yetiştirmekse niye sürekli dışarıdan transferler yapıyorsunuz.Bölgemizde yeterince kaliteli oyuncu var olmasına rağmen.Onları yetiştirip kazanmaya çalışmak yerine 34 35 yaşında adamları transfer etmekle olmaz bu işler..İşiniz gücünüz reklam.Bu transfer ettiklerinize verdiğiniz paraları bizin oyunculara verseniz daha iyi iş yaparlar.Hem kendi gençlerimizi kazanmış oluruz.
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet