Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Culha’ya sevgi yumağı

Üçgüllük Mahallesi’ndeki parka en çok çocuklar sevindi

Arsuz   A+a-

 

    Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Üçgüllük Mahallesi’nde modernizasyon çalışmaları tüm hızıyla devam eden çocuk parkı ile vatandaşların spor yapmalarına imkân tanıyacak olan yeni spor parkını inceledi. Başkan Nazım Culha’nın etrafını saran çocuklar büyük bir sevgi yumağı oluştururken, park için de teşekkür etti.

    Parkların yenilenmesi ve yapımı konusunda büyük bir gayret gösterdiklerini ifade eden Başkan Nazım Culha, “Çocuklar bizim geleceğimizdir. Onlara çok değer veriyoruz, onların sağlıklı, güvenli bir şekilde oyun parklarından yararlanmaları ve keyifli vakit geçirmeleri amacıyla ilçemizdeki mevcut parkları yeniliyoruz, ihtiyaç olan yerlerde de yeni parklar kuruyoruz. Parklarının yanlarına özellikle bayanlarımız bizden spor aletleri talep ediyor. Bazı noktalara da spor ve kondisyon aletleri yerleştirdik. Üçgüllük Mahallemizdeki parkta da revize çalışmalarının tamamlanmasıyla, çocuklar istedikleri gibi rahatça oynayıp, eğlenebilecek ve spor yapabilecekler” dedi.

Daha sonra çocuklarla sohbet ederek, şakalaşan Başkan Nazım Culha, onlarla fotoğraf çektirerek, sevinçlerine ortak oldu.

 

 

 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş