Skip Navigation Links

HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÜCRETSİZ SATRANÇ KURSLARI BAŞLIYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, bu yıl İş Bankası Türkiye Satranç Süper Ligi’nde Türkiye ikincisi olan

Spor   A+a-

 

   HBB Gençlik Spor Kulübü Satranç Takımına güçlü bir alt yapı oluşturmak ve satrancı daha geniş kitlelere yaymak amacıyla ücretsiz satranç kursları açıyor.

 

    Geçtiğimiz sezon büyük bir başarı gösteren HBB satranç takımı Türkiye’nin güçlü takımları Beşiktaş ve THY’yi geride bırakarak Türkiye ikinciliğini elde etmişti. 2015 sezonunda Türkiye şampiyonluğunu hedefleyen takımımızda Avrupa Şampiyonu ve Dünya ikincisi sporcular bulunmaktadır. Düzenlenecek olan satranç kurslarıyla yeni Avrupa Şampiyonları ve Dünya klasmanında dereceye girecek sporcular yetişmesi amaçlanmaktadır.

 

    Toplamda 3 ay sürecek olan satranç eğitim kursuna, 5 yaşın üzerinde olan kursiyerler kayıt yapabilecekler. Kurs sonunda turnuva düzenlenecek olup Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından kursiyerlere sertifikalar verilecektir.

 

    Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz olarak düzenlediği satranç eğitim kurslarına kayıt yapmak isteyen vatandaşların, 13 Ekim 2014 tarihine kadar HATMEK (stadyum semt pazarı üstü) çok amaçlı salona, 2 adet vesikalık fotoğraf ve nüfus cüzdanı fotokopisi ile müracaat etmeleri gerekmektedir.

 

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet