Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

GENÇLER HEM ÖĞRENİYOR HEM EĞLENİYOR

HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GENÇLERE BİLİMİ AŞILIYOR GENÇLER KÜLTÜRE, BİLİME, SANATA VE SPORA DOYACAK

Eğitim   A+a-

 

    Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) tarafından açılan Süleyman Şah Gençlik Merkezi 9-10-11-12’inci sınıflarına yönelik Öğrenci Seçme Sınavları düzenliyor. Düzenlenecek olan sınavda dereceye giren öğrenciler 2014-2015 öğretim yılında ücretsiz eğitim alacaklar.

   Gençlerimizin Sanat, bilim ve spor alanında verimli ve kaliteli eğitim almaları adına Hatay Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından yürütülen eğitim çalışmaları Türkçe, Matematik, Fizik, Kimya, Tarih, Coğrafya, Bilgisayar, Müzik, Satranç, Futbol ve Ebru gibi alanlarda yürütülüyor.

    Gençlerin zamanlarını dolu dolu geçirmeleri ve hayata daha sağlıklı adımlar atmaları için, eğitim alanlarını zenginleştirdiklerini belirten Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, sanat, spor ve bilim alanında ki eğitimlerin yanında tarihi, kültürel ve doğa gezileri düzenlediklerinin de altını çizdi.

   27 Eylül Cumartesi günü yapılacak olan sınava kayıt yapmak ve bilgi almak isteyen öğrenciler 05456244838 ve 05384968474 no’lu telefonları arayıp gerekli bilgilere ulaşabilirler. Ayrıca; www.suleymansahgenclikmerkezi.org adresinden kayıt başvurusu yapabilmektedir.

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar