Skip Navigation Links

'Muhasebeciler gerçek kimliğine kavuştu'

İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, ilk Muhasebeciler Günü'nü kutladı

Gündem   A+a-

 
İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, ilk Muhasebeciler Günü’nü kutladı
 
Türkiye’de Alanya, Bodrum ve Çorlu’dan sonra 4. ilçe olarak oda statüsüne kavuşan İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (İSMMMO), 1 Mart Dünya Muhasebeciler Günü’nü oda olarak ilk kez kutladı. İSMMMO Kurucu Başkanı Alaattin Özbülbül ve oda üyelerinin Atatürk Anıt Alanı’na çelenk bırakmasıyla başlayan kutlamalar, oda yönetiminin İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su ve İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek’i ziyaretiyle devam etti.
 
“Muhasebeciler gerçek kimliğine kavuştu”
İSMMMO olarak ilk Muhasebeciler Günü kutlamasını gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Özbülbül, “Ülkemizde 1 Mart 1989 yılından bu yana muhasebe mesleği vardır ve muhasebeciler gerçek kimliğine bu tarihte kavuşmuştur. Günümüzde muhasebe mesleği, önemli meslekler arasında yer almaktadır. Oda olarak ayrıca, 1 Mart Dünya Muhasebeciler Günü’nü ilk defa kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ayrıca Türkiye’deki odalarımız bu günü o kadar güzel değerlendirdi ki; Muhasebeciler Günü, Muhasebeciler Haftası’na dönüştü ve 1–7 Mart tarihleri arasında bir hafta boyunca kutlamalar devam edecektir” dedi.
 
İlk kutlamalar Su ve Civelek’ten
Anıt’ta düzenlenen törenin ardından önce İskenderun Kaymakamı Ali İnsan Su’yu ziyaret eden İSMMMO Yönetimi, daha sonra İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek’i makamında ziyaret ederek, Muhasebeciler Günü’nün önemini anlattı.
Gerçekleşen ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Kaymakam Su ise, odaların meslekler için önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, tüm muhasebecilerin 1 Mart Muhasebeciler Günü’nü kutladı.
İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, böyle özel günlerin neden kutlandığın halkla paylaşılması gerektiğini söyledi ve oda yönetimiyle bir süre sohbet etti
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet