Skip Navigation Links

FİDANLARA SU PROJESİ DEVAM EDİYOR

HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN FİDANLARA SU PROJESİ DEVAM EDİYOR

Eğitim   A+a-

 

   Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin kurduğu, fidanlara su projesi kapsamında 8.sınıf öğrencilerine yönelik ücretsiz TEOG(Temel Eğitim Ortaöğretime Geçiş) kursu 2014-2015 Eğitim öğretim yılı Hazırlıklarını bitirdi.

    Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından Antakya'da hizmete açılan dar gelirli ailelerin çocuklarına yönelik düzenlenen TEOG kursuna ilgi oldukça büyük, yaklaşık olarak 150 öğrenciye eğitim verecek olan kursun öğrenci alımları seçme sınavı ile yapılıyor. Sınavda başarılı olan öğrenciler Ücretsiz olarak kurslara devam ediyor. Bunun yanında öğrencilere test kitabı, konu testi, yaprak test, deneme sınavı, rehberlik ve sosyal aktivite hizmetleri sunulurken öğrenciler Büyükşehir Belediyesi sayesinde sınav yarışında yaşıtlarından geri kalmıyor.

    Geçtiğimiz 2013-2014 Eğitim Öğretim yılında kursa yaklaşık olarak 150 öğrenci alınmış olup kursun %100 oranında başarı göstermesinden dolayı tüm öğrenciler ortaöğretim kurumlarına yerleşti. 4. yılımız için 1500 öğrencinin başvurduğu kursumuz bu eğitim-öğretim yılı için tüm hazırlıklarını tamamladı. Hatay büyük şehir belediye başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş emeği geçen eğitimcileri ve başarı gösteren tüm öğrencileri tebrik etti. Başarılarının devamını diledi. Öğrencilerin eğitiminin en önemsenmesi gereken konulardan biri olduğunu belirten savaş eğitime her geçen yıl ağırlık vererek ciddi projeler üretip eğitim alanında belediye olarak elimizden ne geliyorsa yapacağız dedi. Çocuklar ve gençler bu ülkenin geleceğidir. geleceğimize sahip çıkmaya devam edeceğiz dedi.

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet