Skip Navigation Links

HİZMET DE ÖNEMLİ HUZURUMUZ DA

Türk Hava Kurumu Antakya Şubesi Başkanı Ahmet Şenkule ve yönetim kurulu üyeleri Doç. Dr. Lütfü Savaş’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Gündem   A+a-

 

    Sohbet havasında, birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği ziyarette Başkan Savaş, Ortadoğu’daki olaylardan etkilenmeden Hatay’daki barışın ve huzurun korunmasına dikkat çekti.

    Hatay etnik kökeni farklı insanlarla yüzyıllardır kardeşçe yaşadığı bir şehir olduğunu dikkat çeken Başkan Savaş, “Bizler hiçbir din, ırk, mezhep ayrımı yapmadan Hatay’ın kardeşlik felsefesine kardeşlik katarak hizmet etmeye çalışıyoruz. Hizmetten önce huzurumuz çok önemli, var olan huzurumuzla yaptığımız ve yapacağımız hizmetin anlamı olur. Huzur olmadan hiçbir şeyin anlamı olmaz. Birliğimizi ve beraberliğimizi koruyarak hiçbir kışkırtmaya aldanmadan huzurumuzu korumalıyız.” dedi

    Türk Hava Kurumu Antakya Şubesi Başkanı Ahmet Şenkule ise, Başkan Savaş’a yeni görevinde başarılar dileyerek, Hatay’ın kardeşlik dokusunun, birliği ve beraberliğinin korunması ve arttırılması için hiçbir destekten kaçınmayacaklarını ifade etti.

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet