Skip Navigation Links

Bekir Altan'dan Hatay Birlik Vakfı'na Büyük Destek

Hatay Birlik Vakfı Payas Belediye Başkanı Bekir Altan'ı ziyaret etti. Bekir Altan Fen Lisesi ve Üniversite sözü verdi.

Gündem   A+a-

 
Hatay Birlik Vakfı’na Büyük Destek
 
Hatay Birlik Vakfı Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’ı ziyaret etti. Bekir Altan Fen Lisesi ve Üniversite sözü verdi.
 
Hatay Birlik Vakfı Başkanı Mehmet İhsan Aydeğer ve Yönetim Kurulu yapılacak olan Ankara’da Hatay Günleri fuarı için ve Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’a Hatay Birlik Vakfı teşekkür belgesi verdi.
 
Vakıf Başkanı yaptığı açıklamada “Hatay’ımızın tanıtımında büyük fedakarlıklar yapan Bekir Altan’ı ziyaret etmenin onurunu yaşıyoruz. Kendisinin yaptığı hizmetleri takip ediyor taktir ediyoruz. Vakıf olarak Hatay’a bir üniversite kurmayı istiyoruz bunun için çalışmalar yapacağız Başkanımdan da desteklerini bekliyorum.” Dedi
 
Bekir Altan; “ Bizler eğitime her zaman destekte bulunmaktayız, 13 dönümlük arazimizi hayır sever bir iş adamımıza okul yapması için verdik. Sizlerin eğitim için olan her düşüncesine sonsuz destekte bulunuruz.
 
Anahtar Teslim Üniversite
 
“Yapmayı düşündüğünüz üniversitenin Payas’ta açacağınız her bölümünü biz yapıp üniversiteye bağışlarız.”
 
Fen Lisesi Sözü
 
Altan konuşmasının devamında “İlk aşamada düşündüğünüz Fen Lisesini Payas’a yapın tüm masraflarını biz karşılayacağız istediğiniz şekilde Hatay’a yakışır bir liseyi en kısa zamanda yapıp size teslim etme sözü veriyorum.” Dedi.
 
Vakıf Başkanı, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’ın vermiş olduğu sözler üzerine duygulanarak bir an önce çalışmalara başlayacağını, gerekli tüm alt yapıyı hazırlayıp en kısa zamanda bunu bir basın açıklaması ile tüm kamuoyuna duyuracağını beyan etti.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet