Skip Navigation Links

Bayramımız mübarek olsun!..

ERDOĞAN'IN ZAFERİ PAYAS'TA COŞKUYLA KUTLANDI

Gündem   A+a-

 

    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın halk tarafından ilk kez seçilen Cumhurbaşkanı olarak zafer kazanması Payas'ta coşkuyla kutlandı.

 

    Payas'ta 10 bin 988 oyla birinci seçilen Recep Tayyip Erdoğan'ın zaferi Atatürk Caddesi Ak Parti Payas İlçe Teşkilatı önünde havai fişeklerle ve müziklerle coşkuyla kutlandı. Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Payas halkına teşekkür konuşması yaparak, herkese hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

 

     Bayramımız Mübarek Olsun

 

     Atatürk Caddesi üzerinde Recep Tayyip Erdoğan'ın zafer kutlamaları için toplanan kalabalığa hitap eden Başkan Bekir Altan "Bugün Recep Tayyip Erdoğan'ın ve sizin gününüz. Bayramınız mübarek olsun." ifadeleriyle konuşmasına başladı. Erdoğan adına vatandaşlara çok teşekkür eden Başkan Altan "Bizleri mahcup etmediniz. Allah, sizleri de mahcup etmesin. Yüzde 54 ile bu bölgenin en yüksek oy oranıyla Başbakınımızı Cumhurbaşkanı seçtiniz. Bugüne kadar kapı kapı dolaşarak çalışan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. 13 parti birleşti ama bizleri deviremedi. Başbakanımızın dediği gibi kırk çürük yumurta bir sağlam yumurta etmedi. Bugün biz bunu gördük. Dünya lideri Başbakanımız artık 12. Cumhurbaşkanı oldu. Allah, yolunu bahtını açık etsin. Bugün tatillerini bölerek, yaylalardan inip oy kullanan herkese çok teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu. Payas'ta Recep Tayyip Erdoğan'a 10 bin 988 oy, Ekmeleddin İhsanoğlu'na 8 bin 235 oy, Selahattin Demirtaş'a ise bin 349 oy çıktı. Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, gün boyu okullarda sandıkları ve Ak Parti İlçe Teşkilatı'nda seçimleri yakından takip etti.


 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet