Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Denetimler aralıksız sürüyor..

BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİNDEN GIDA DENETİMİ

Yaşam   A+a-

 

    Hatay Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ve Mezbahalar, Veterinerlik Gıda Kontrol işleri müdürlüğü ekiplerince Antakya sebze halinde denetimler yapıldı, sebze hali civarında yol ve kaldırım işgalleri için esnaf ve seyyar satıcılar uyarıldı.

 

    Yapılan denetimlere Zabıta daire başkanı Edip Kadıoğlu, zabıta şube müdürü Alper Kılıçoğlu, Mezbahalar, Veterinerlik Gıda Kontrol işleri müdürü Veteriner Hekim Ahmet Kilisli, Haller Müdürü Mehmet Karaköse, Gıda Mühendisi Çise Akın katıldı.

 

    Büyükşehir ekiplerinin yaptığı denetimlerde vatandaşın sağlıklı ve hijyenik gıdalar tüketebilmesi için sebze halinde bulunan işyerlerinin gıda denetimi yapılıp, sebze hali içerisinde işgaller için esnaflara gerekli uyarılar yapıldı. Sebze hali civarında kaldırım ve yolları işgal ederek vatandaşın geçişini zorlaştıran esnaf ve seyyar satıcılarına gerekli uyarılar yapıldı.

 

    Hatay Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Edip Kadıoğlu yaptığı açıklamada, “hemşerilerimizin yiyip içtiği ve alışveriş yaptığı alanlarda görüntü ve gürültü kirliliği yaşanmaması, yiyip içtikleri yerlere huzur ve güven içerisinde gidebilmeleri, sağlıklı ve hijyenik gıdalar tüketebilmeleri adına gerekli tüm çalışmaları yapmaya devam edeceğiz” dedi.

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar