Skip Navigation Links

Bu çocuklar hayır sever yardımlarıyla doyuyorlar

Ekonomik zorluklar veya bir meslek sahibi olmak amacıyla küçük yaşta sanayi sitesinde bir işyerinde meslek öğrenmek için çalışmaya başlayan geleceğin

Gündem   A+a-

Ekonomik zorluklar veya bir meslek sahibi olmak amacıyla küçük yaşta sanayi sitesinde bir işyerinde meslek öğrenmek için çalışmaya başlayan geleceğin ustaları, her gün öğle yemeklerini Sanayi Sitesi’nde bulunan Vakıf Aşevi’nde yiyorlar.
Düzenli olarak her gün çıkan sıcak yemeği yiyerek karınlarını doyuran, ev yemeklerini aratmayan kalitede Vakıf Aşevi’nde öğle yemeklerini yiyen geleceğin ustaları, okuma imkanları olmadığından üretken pozisyonda aile bütçelerine katkı sunuyorlar.
Ekonomik krizde düşük olan maaşlarını bir de öğle yemeği gibi önemli bir külfete para harcamayan geleceğin ustaları, hayırseverlerin bağışları sayesinde her gün sıcak yemek bulabiliyorlar.
Vakıf Aşevi Başkanı Remzi Çaylı ve Müdür Mehmet Doğan, hayır sever yardımlarının artmasının önemine işaret ettiler.
Her gün öğle yemeklerini Vakıf Aşevi’nde yiyen çocukların karınlarının doyması için imkanları zorladıklarını belirten Vakıf Aşevi Müdürü Mehmet Doğan, bir çok çocuğun evinde yiyemediği kalitede üç çeşit yemeği üretmenin zaman içinde sıkıntılara neden olduğunu ve hayır sever yardımlarını beklediklerini söyledi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet