Skip Navigation Links

CHP Hatay İl Örgütü'nde Bayramlaşma Sevinci

CHP’NİN BAYRAMLAŞMA TÖRENİNE BÜYÜK İLGİ

Yaşam   A+a-

 

     CHP Hatay İl Örgütü Ramazan Bayramı bayramlaşma töreni 28 Temmuz Pazartesi günü Samandağ’da 75. yıl parkında belediye başkanı Mithat Nehir ve CHP Samandağ ilçe başkanı İbrahim Aydoğan’ın, Antakya’da HATMEK’te ve İskenderun CHP İlçe binasında İskenderun İlçe başkanı Süleyman Uyar ile Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin’in ev sahipliğinde büyük katılım ve coşkuyla gerçekleşti. Bayramlaşma Törenlerine CHP Parti Meclisi üyesi Nihad Matkap, İl başkanı Servet Mullaoğlu, Hatay Büyükşehir Belediye başkan vekili Serdar Güven, milletvekilleri Refik Eryılmaz, Hasan Akgöl, M. Ali Edipoğlu, Defne belediye başkanı Dr. İbrahim Yaman, Samandağ belediye başkanı Mithat Nehir, Antakya ilçe başkanı Mevlüt Yeşildağ, ilçe kadın kolları başkanı Bilgen duman’ın yanı sıra birçok yönetici ve parti üyesi katılım gösterdi.

 

    Parti üyelerinin ve vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşen bayramlaşma töreni birlik ve beraberlik içerisinde coşkuyla geçti. Bayramlaşma töreninde konuşan CHP il başkanı Servet Mullaoğlu “Çok değerli dostlarım, bu bayram günü buraya kadar gelip bizimle bayramlaştığınız için hepinize sonsuz teşekkür eder sizin ve ailenizin bayramını en içten dileklerimizle kutlar, saygılar sunarız. Sizleri bulmuşken bizi çok dolu bir hafta sonu bekliyor, 2 Ağustos cumartesi günü Cumhurbaşkanı adayımız sayın Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu Hatay ilimizde olacak, programı daha sonra bildireceğiz, yine 3 Ağustos Pazar günü Genel Başkanımız sayın Kemal KILIÇDAROĞLU’nu saat 18:30’da Antakya’da Uğur Mumcu alanında ağırlayacağız. Biz bu bayramda Türkiye’nin artık bayram tadında kucaklaşmasını, bütün dünyada yaşanan insanlık dramlarının son bulmasını yüce Allahtan niyaz ediyor hepinizin bayramını kutluyor saygılar sunuyoruz.”dedi.

 

   Birlik ve beraberlik içerisinde kenetlenmenin yaşandığı Bayram töreninde partililer ve vatandaşlar, milletvekilleri, belediye başkanları ve parti yöneticileriyle bol bol sohbet etti, günün anısına fotoğraflar çekildiler.

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet