Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hatay Büyükşehir Bayrama Hazır!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Bayram Hazırlıklarını Sürdürüyor.

Gündem   A+a-

 

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Belediye Parkının Girişini Çiçeklerle Süsledi

 
Hatay Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Alanlar Daire Başkanlığı ekipleri kent merkezinde vatandaşın uğrak yeri olan belediye parkının girişini hemşehrilerimize yakışır hale getirmek için çiçeklendirdi.

Yapılan çalışmada park bahçe ve alanlar daire başkanlığı ekipleri parkın girişini mevsimlik çiçeklerle süsleyerek belediye parkı girişine güzel bir görünüm verdi.

 

 

 

Büyükşehir Zabıtasından Bayram Denetimi

Hatay Büyükşehir Belediyesi Zabıta daire başkanlığı Ramazan bayramı öncesi kasap, fırın, market, pastane ve tatlı imalathanelerinde denetimleri arttırdı.

Ramazan Bayramı öncesi vatandaşların güven içerisinde alışveriş yapabilmelerini sağlamak amacıyla gıda imalathanelerinin ve satış yerlerinin hijyen koşullarına uygunluğu denetlendi. Özellikle pastane ve gıda imalathanelerinde yapılan sıkı denetimlerde, gıda imalathaneleri ve satış yerleri, genel temizlik, hijyen koşulları, çalışanların, bone, eldiven, iş önlüğü kullanma zorunluluğu, gıda ürünlerinin taze olması kontrolleri yapıldı. Yapılan denetimlerde, hijyen koşullarına uyan esnafa teşşekür eden zabıta ekipleri uymayanlarada uyarılarda bulundu. 

Hatay Büyükşehir Belediyesi zabıta daire başkanlığının yaptığı açıklamada vatandaşımızın güven içerisinde alışveriş yapabilmesi için bayram boyunca denetimlerin 24 saat süreceği belirtildi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Mezarlıkları Bayram Ziyaretlerine Hazırlıyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Şube müdürlüğü ekipleri vatandaşların Ramazan Bayramı öncesi ve bayram süresinde gerçekleştirecekleri mezarlık ziyaretlerini daha temiz ve düzenli bir ortamda yapabilmeleri adına mezarlıkların bakım ve temizliğini yapıyor. 

Hatay’ın Büyükşehir belediyesi statüsüne geçmesiyle beraber mezarlıkların bakımıda Hatay Büyükşehir Belediyesine geçmesiyle beraber mezarlık alanlarında çalışmalar başlamıştı. Yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle Hatay Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar şube müdürlüğü ekipleri rutin çalışmalara ek olarak şehitlik ve mezarlık alanları Ramazan bayramına hazırlıyor.

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar