Skip Navigation Links

Mikado Dans Kulübü İGC'de.

İskenderun'u 'Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında temsil eden İskenderun Mikado Grubu İskenderun Gazeteciler Cemiyeti'nde basın toplantısı düzenledi

Gündem   A+a-

 
Mikado Dans Kulübü İGC’de… 
 
İskenderun’u ‘Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında temsil eden İskenderun Mikado Grubu İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı düzenlediler.
Grup üyelerinden Emir Arslan, Fatih Bayram, Soner Bekiroğlu ve Mehmet Arkan, Gazeteciler Cemiyeti’nde basın mensuplarıyla bir araya gelerek, Yarışmanın ilk turunu geçerek yarıfinale kalmayı başardıklarını söyledi.
İskenderunlulardan destek istediklerini belirten Mikado Grubu üyesi Emir Arslan, “İskenderun’umuz adına büyük bir başarı örneği sergileyerek, ‘Yetenek-Sizsiniz’ yarışmasında ilk turu geçerek yarı finale kalmayı başardık. Bundan sonraki tur bizim için çok önemli. Bu sebeple İskenderun Halkından desteklerini istiyoruz. Oluşturduğumuz grup arkadaşlığımız çok eskilere dayanıyor. Daha düne kadar hiçbir yerde tanınmazken bu gün Türkiye’nin her yerinden insanlar bizi desteklemeye başladılar. Bunu kendi memleketimizden de bekliyorum. Bunun için İskenderun Halkının bize hem mesaj yollamasını hem de kentin ileri gelenlerinden bizi desteklemeleri adına sadece kıyafet ve yol masrafı istiyoruz” diye konuştu.
Engeli olmasına rağmen sergilediği muhteşem gösteriyle adından söz ettiren Fatih Bayram ise, engelli arkadaşlara seslenerek, “Bedensel engelinizin bedeninizi kullanmanıza engel olmasına izin vermeyin. Bende bedensel engelli biriyim. Fakat bunu kendime dert edinerek kendimi evime kapatmıyorum. Engelimi aşarak kendimi tüm dünyaya ispatlamaya çalışıyorum. Arkadaşlarımızın bana verdiği destek ve tanıdığı fırsatla daha iyi yerlere gelebilmek adına çalışıyorum. Siz de içinizdeki yeteneği ortaya çıkarmak için çabalayın ve hayata küsmeyin” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından Ak Parti İskenderun Kadın Kolları İGC’ye gelerek Mikado Dans Kulübü üyelerine bayan basın mensubu arkadaşlara çiçek takdiminde bulundular.
 


Mikado Grubu İGC'de ile 8gunhaber
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet