Skip Navigation Links

Karaca Restaurandan Personele Moral Yemeği

Hazır Yemek ve Restaurant İşletmeciliğinde Dörtyol'da marka haline gelen ve aranılan mekanların başında gelen Karaca Restaurant ve Yemekçilik yılın il

Gündem   A+a-

Karaca Restaurandan Personele Moral Yemeği

Sedat İSKENDEROĞLU / DÖRTYOL

Hazır Yemek ve Restaurant İşletmeciliğinde Dörtyol’da marka haline gelen ve aranılan mekanların başında gelen Karaca Restaurant ve Yemekçilik yılın ilk gününde bir ilk gerçekleştirerek personeli ve ailelerine moral ve motivasyon yemeği tertipledi. Müzikli olarak tertiplenen gecenin amacını yoğun bir yılı geride bırakan personelleri ve aileleriyle bir arada olmak, tanışmak ve kaynaşmak olarak belirten Karaca Restaurant İşletmecisi Cemal Karaca; “Personellerimizle beraber yoğun ve verimli bir yılı geride bıraktık. Özellikle yılbaşı gecesinde büyük bir özveri sergileyen personellerimiz ve onların aileleri ile bir arada olmak, moral ve motivasyonu sağlamak amacıyla böyle bir geceyi tertiplemeyi işletme olarak kendimize ilke olarak belirledik. Katılım sizinde gördüğünüz gibi bir hayli yoğun. Personellerimiz ve aileleriyle birlikte olmak bizleri de mutlu etmekte” dedi.
ISO Kalite güvence sistemi altında sağlık ve hijyeni maksimum seviyede tutarak gıda sektöründe önemli bir yer edinen Karaca yemekçiliğin düzenlemiş olduğu geceye 35 personelin 250 ye yakın ailesi iştirak etti. Yılın ilk gününde kendi ailelerine servis yapan personel uygulamadan bir hayli memnun kaldıklarını belirterek, diğer firmalara da bunun bir örnek teşkil etmesi temennisinde bulundular. Masaları teker teker dolaşarak personelinin aileleriyle bire bir sohbet eden işletme sahibi Cemal Karaca; “Aslında hepsi tanıdığımız, daha önceden de sohbetimiz olan insanlar. Ama personellerimizin aileleri birbirlerin tanımıyordu. Bu gecenin ailelerin tanışması ve kaynaşması açısından önemli bir katkı sunacağına inanıyorum” dedi. Birlikte yenilen yemeklerin ardından gecede Beyaz Kelebekler’de sahne alarak Türk sanat müziğinin ölümsüz eserlerini seslendirdiler. Aileler de zaman zaman söylenen şarkılara alkış tutarak eşlik ettiler.


 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet