Skip Navigation Links

Rob Palleschi: Yatırımcı Necmi Asfuroğlu İnanılmaz Çılgın Bir İşadamı

Hilton Worldwide, Türkiye'de atağa geçti.

Gündem   A+a-

 Antakya Hilton müze oteli ile ilgili övgülerde bulunan, Hilton Hotels & Resorts Global Başkanı Rob Palleschi:

Yatırımcı Necmi Asfuroğlu İnanılmaz Çılgın Bir İşadamı

Dünyanın en büyük otel zincirlerinden Hilton Worldwide, Türkiye'de atağa geçti. Otel sayısını 60'ın üzerine çıkarmayı hedeflediklerini söyleyen Hilton'un Başkanı Palleschi, "Antakya'da açacağımız Müze Otel'in Dünyada bir benzeri yok. Türkiye gözde pazarımız" dedi.

Hilton Worldwide çatısı altındaki markalardan sorumlu üst düzey isimlerin, küresel başkanları Londra'da bir araya geldi. Birçok ülkeden basın mensubunun katıldığı toplantıda Türkiye'den sabah gazetesi yazarlarından Sinan Özedincik’e açıklamada bulunan Hilton Hotels & Resorts Global Başkanı Rob Palleschi“Antakya'da açacağımız Müze Otel'in Dünyada bir benzeri yok” dedi.

İllere Odaklandık

Şirketin en fazla önem verdiği yatırımlar ise Kozyatağı Hilton, Antalya'da açılacak Resort ve dünyada eşi benzeri olmayan Antakya Hilton Müze Oteli. Türkiye'nin kendileri için stratejik önem taşıyan Rusya, İngiltere ve Polonya'dan sonra en önemli pazarlardan biri olduğunu söyleyen Palleschi, "Hilton Worldwide için Türkiye çok önemli bir pozisyonda. İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük şehirler dışında illere odaklandık" dedi.

Türkiyedeki Memnuniyet Diğer Ülkelerede Yansıyacak

Türkiye'de çok büyük başarılarının olduğunuda ifade eden Palleschi; “ Bunun daha da artacağını düşünüyorum. Tüm otellerimizin potansiyeli çok yüksek. Buradaki gelişmeler çok iyi. Tüm bunlar ileriye daha güvenli bakmamızı sağlıyor. Türkiye'ye gelen turistler, otellerimizden memnun kaldıkça başka ülkelerdeki otellerimizi de kullanmak isteyecekler. Bu pazardan çok umutluyuz. Bu nedenle büyük projelerimiz olacak” dedi.

Dünyada Antakya Hilton müze oteli görmek isteyen büyük patansiyal var. Kendilerinin ve otel sahiplerinin yatırımdan beklentisinin oldukça yüksek olduğuna dikkat çekenPalleschi; “ Çünkü oradaki arkeoloji ve sanat eserlerini görmek isteyen çok büyük bir potansiyelin olduğunu düşünüyoruz. Buranın dünyada eşi yok. Otel sahiplerine böyle bir öngörü ve yaklaşıma sahip oldukları için teşekkür ederim. Yatırımcı Necmi Asfuroğlu inanılmaz çılgın bir işadamı. Eğer bu nokta Hilton markası olmasaydı, çok ama çok üzülürdüm” dedi.

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet