Skip Navigation Links

Otomobil Otobüse Arkadan Çarptı: 2 Yaralı

Belen'de daha önce kaza yapan otomobilin bir kilometre sonra önünde giden Otobüse çarpması sonucu ikinci kez meydana gelen trafik kazasında otobüs mua

Gündem   A+a-

25" align="top" alt="" src="/userfiles/image/belen%20kaza%20B1.JPG" />
Otomobil Otobüse Arkadan Çarptı: 2 Yaralı
Belen’de daha önce kaza yapan otomobilin bir kilometre sonra önünde giden Otobüse çarpması sonucu ikinci kez meydana gelen trafik kazasında otobüs muavini ile otomobilin sürücüsü ağır yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, Belen merkezinde Mevlüt Yozgat idaresindeki 31 KAK 57 plakalı oto dikkatsizlik sonucu orta refüje çarptı. Bu arada bölgede bulunan yolcu otobüsündekiler sadece kazanın sesini duymakla yetindi, 1 km gittikten sonra otobüsün muavini kendilerine çarpılıp çarpılmadığını anlayabilmek için araçtan aşağıya indi. Araç muavini Bülent Memişoğlu, kontrol yaptığı sırada kaza yapan araç arkadan gelerek hem Memişoğlu’na hem de otobüse çarparak durabildi. Yaşanan kazanın hemen ardından ise çevredeki esnaf ve vatandaşlar durumu polise ve 112 acil servis ambulanslarına bildirdiler. Otobüse arkadan çarpan 31 KAK 57 plakalı aracın içerisinde bulunan sürücüsü Mevlüt Yozgat ağır şekilde yaralanırken, otobüs muavini Bülent Memişoğlu ise vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı.
Yaralılar İskenderun Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınırlarken, polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet