Skip Navigation Links

HATSAD'dan Tiryaki'ye Nezaket Ziyareti

Hatay Sağlık Çalışanları Derneği(HATSAD) heyeti geçtiğimiz günlerde Halk Sağlığı Müdürü Dr.Ümit Mutlu TİRYAKİ’ye nezaket ziyaretinde bulundu.

Sağlık   A+a-

 

   HATSAD olarak TİRYAKİ’ye Sağlık Bakanlığının Aile Hekimlerine ve Aile Sağlığı personeline mesai dışında Yataklı Tedavi kurumlarında nöbet tutmalarıyla ilgili yaptığı düzenlemeyi hatırlatarak bu konuyla ilgili hassasiyetimizi iletildi.

    İl Halk Sağlığı Müdürü Sayın TİRYAKi: Bakanlğımızın personel yetersizliği nedeniyle böyle bir karar aldığını ve ayda 80 saate kadar nöbet tutulmasını istediğini belirterek,mayıs ayı içerisinde ilgili personele nöbet yazılmadığını ama haziran ve sonraki dönemlerde nöbet yazmak zorunda olduklarını,ancak her personele ayda sadece 8 saat nöbet yazacaklarını ifade etmişlerdir.

    HATSAD , nöbet konusuyla ilgili düzenlemenin çeşitli sivil toplum ve meslek kuruluşları tarafında mahkemeye taşındığını ve dava sürecinin takip edildiğini en kısa zamanda bu düzenlemenin iptal edileceğini düşündüklerini ifade etti.

    HATSAD derneği heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Halk Sağlığı Müdürü Dr.Ümit Mutlu TİRYAKİ sivil toplum kuruluşlarının çok önemli işlevleri yerine getirdiğinin altını çizdi ve HATSAD olarak bu alana bir renk ve heyecan getirileceğini ifade etti.

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet