Skip Navigation Links

HGC’den tebrik ziyareti…

Y.Hatay Gazeteciler Cemiyeti’ni kabul eden Başkan Seyfi Dingil: 'Memleketimiz için çalışacağız' dedi.

Medya   A+a-

 

    Hatay Gazeteciler Cemiyeti yönetimi, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i ziyaret etti.

    Makamda gerçekleşen ziyarete, Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen, yönetim kurulu üyeleri ve üyeler katıldı.

   Ziyarette yaptığı konuşmasında, Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e görevinde başarı dileyen Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Ahmet Yetişen, “İskenderun’a inşallah güzel hizmetler yaparsınız. Biz de o güzel hizmetleri dile getiririr, halkımıza duyururuz” dedi.

   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Hatay Gazeteciler Cemiyeti’nin önemli bir görev üstlendiğini belirterek, çalışmalarda başarı diledi.

    İlkeli, dürüst olmak, gerçekleri yazmak, duygusal davranmamanın gazetecilikte çok önemli olduğunu belirten Başkan Seyfi Dingil, “Halkı bu yönde aydınlatmak çok önemli. Birbirimize yardımcı olacağız, bu memleket için çalışacağız, Hatay için çalışacağız. Mevki, makam önemli değildir. Bu koltuklar gelip geçici. Bu koltukta dün başkası vardı, yarın başkası olacaktır. Önemli olan Hatay’ı marka kent haline getirebiliyor muyuz? Yaşam kalitesini yükseltebiliyor muyuz? Çocuklarımıza, geleceğimize barış, huzur içinde bir ortam bırakabiliyor muyuz? Gerginlikleri sona erdirebiliyor muyuz? Bunlar önemli. Yeni nesile bırakacağımız çok şeyler var” diye konuştu.

   Çalışmalarla ilgili Başkan Seyfi Dingil’e bilgiler veren Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen, ziyarete katılan yönetimi ve üyeleri tanıttı.

   Ziyaret, sohbet ortamında sürdü.

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet