Skip Navigation Links

Masal Educatıon Academy büyüledi

İskenderun’da eğitim ve öğretim veren Masal Educatıon Academy tarafından düzenlenen yılsonu etkinliği renkli görüntülere sahne olurken,

Eğitim   A+a-

minik masal kahramanlarının gösterileri nefes kesti.

   İskenderun’da başarılı bir şekilde eğitim veren ve minik öğrencilerin gelişimi için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayarak çalışan Masal Educatıon Academy, düzenlediği etkinlikle yine farkını konuşturdu.

    Minik kahramanlar, Masal Educatıon Academy sahibi Seda Sepetçi, Genel Müdür İbrahim Candaş ve öğretmenlerin yıl boyunca öğrettikleri bilgi, beceri ve deneyimleri en güzel şekilde sergileme imkânı buldular.

   Anılife Otel’de düzenlenen yılsonu etkinliği kreş yetkililerinin yanı sıra veliler de yoğun ilgi gösterdi. Heyecan ve mutluluğun yaşandığı gecede öğrenciler, öğretmenlerinin nezaretinde yapmış oldukları gösterilerle velilerine yine unutulmaz bir gece yaşattılar.

   Gecenin anlam ve önemine belirten konuşmayı yapan Masal Educatıon Academy Genel Müdürü İbrahim Candaş, okulun sadece akademik başarının değil benliğin, duruşun ve bakışın kazanıldığı yer olduğunu belirtti. Masal Kreş’in yepyeni ilgi alanlarının, becerilerinin kazanıldığı, belki de ömür boyu sürecek arkadaşlıkların, dostlukların temellerinin atıldığı bir yuva olduğunu vurgulayan Candaş, “Okul muasır medeniyet hedefinin mayalandığı yerdir. Ömrünün sonuna dek yoluna ışık tutacak ilkeler, dünyayı anlamayı sağlayacak bilgiler ve değerlerdir. Bizler Kids Edicuatıon Academy Okullarında ulusal değerlere, bilince, Cumhuriyet’e sahip çıkacak, Çanakkale’yi Kurtuluş Savaşı’nı kazanan ruhu koruyan, bu bilinci gelecek kuşaklara aktaracak bir nesli yetiştirme arzusuyla el ele verip var gücümüzle koşacağız. Bu anlamlı koşuda bizlere eşlik ettiğiniz için sizlere sonsuz teşekkür ederiz” diye konuştu.

   Masal Educatıon Academy sahibi Seda Sepetçi ise, öğrencilerin hayata daha başarılı bir şekilde atılmaları adına ilk yer olan kreşte tüm imkânlarını seferber ederek çalıştıklarını söyledi. Sepetçi, bu yolda en büyük desteği de velilerden aldıklarını ifade ederken, “El ele vererek hep birlikte daha güzel başarılara imza atacağız” dedi.

   Konuşmaların ardından öğrencilerin sergilemiş oldukları gösteriler velileri tarafından ilgiyle izlendi. Özellikle İngilizce hazırlanan gösteriler ise geceye Masal Kreş’in farkını oluşturmaya yetti.

 

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet