Skip Navigation Links

Hacı Bayram Türkoğlu'ndan İddialara Yanıt

Ak Parti Hatay Milletvekili Adayı Hacı Bayram Türkoğlu; 'Veli Küçük'le Azerbaycan'daki Türk Kurultayının Ne Öncesinde Ne De Sonrasında Hiçbir Görüşme

Gündem   A+a-

 
Ak Parti Hatay Milletvekili Adayı Hacı Bayram Türkoğlu;
 
“Veli Küçük’le Azerbaycan’daki Türk Kurultayının Ne Öncesinde Ne De Sonrasında Hiçbir Görüşmem Olmamıştır”
 
MHP’de iki dönem Dörtyol Belediye Başkanlığı yapan ve sonrasında başkanlık görevinden istifa ederek 2004 yılındaki Genel seçimlere MHP Milletvekili adayı olarak giren ve 11 Nisan 2011 tarihinde Ak partinin 5. sıra Hatay milletvekili Adayı gösterdiği Eczacı Hacı Bayram Türkoğlu yerel ve yaygın basında yer alan Azerbaycan Türk Kurultayında tesadüfî olarak çekilmiş olduğunu ifade ettiği fotoğrafla ilgili olarak bir açıklama yaptı.
Ak Parti Hatay Milletvekili Adayı Eczacı Hacı Bayram Türkoğlu yaptığı açıklamada; “2005-2006 yıllarında Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında siyasi hayatıma devam ederken Hatay Azerbaycan Kültür Derneği Başkanı sıfatıyla ‘Azerbaycan’dan Hatay’a’ projesi kapsamında şehrimizde çok sayıda “iki Devlet Tek Millet” dediğimiz Azerbaycanlı dostlarımızı ağırladık.. Sonrasında Azerbaycan Hükümeti Tarafından organize edilen “Türk Kurultayına” yaptığımız çalışmanın bir teşekkür ifadesi olarak o dönemde Türk Ocağı Dörtyol Şube Başkanı olan Op. Dr. Kenan Yüce ile birlikte davet edildik. Bölgemizden de çok sayıda belediye başkanının iştirak ettiği bu kurultayda çok sayıda insanla temaslarda bulunduk. Kurultay sonrası düzenlenen resepsiyonda bir arkadaşımız sohbetimiz esnasında orada bulunan Veli Küçük ile bizi tanıştırdı. Kendisinin Emekli bir Paşa olduğu bize söylendiğinde karşılıklı olarak hal hatır sorduk. Bunun ne öncesinde, ne de sonrasında Veli Küçük ile hiçbir temasım ve görüşmem olmamıştır. Ne iş yaptığını, neyle uğraştığını bilmiyorum. O esnada çekilmiş olan bir fotoğraftır. Bunun ötesinde hiçbir bağlantımız olmamıştır” dedi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet