Skip Navigation Links

Boğaziçi 01 Yapı Denetim Hizmete Girdi..

Dörtyol’un ilk yapı denetim firması olan Boğaziçi01 Yapı Denetim geçtiğimiz hafta hizmete girdi.

Ekonomi   A+a-

 

    Makine Yüksek Mühendisi Ayhan Çaylak’ın işletmeciliğini yaptığı Boğaziçi01 Yapı Denetim Firmasının açılışına Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Dörtyol Belediye eski Başkanı Fadıl Keskin, Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Bölükbaşı, Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Ali Gün, İlçemizdeki İnşaat Firmalarının temsilcileri, Müteahhitler, İnşaat Malzemesi satışı yapan işyerlerinin sahipleri ile çok sayıda sanayici, işadamı ve seçkin davetli katıldı.

    Açılış kurdelesini Ökkeş İlhan ile birlikte kesen Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy; “Hızla gelişen ve büyüyen güzel ilçemizde yeni yeni işyerlerinin açılışını yapmak bizlere onur veriyor. Özellikle yeni yapılan imar uygulamalarıyla imar çapı genişleyen ilçemizde kardeşimiz Ayhan Çaylak’ın kurduğu bu firma önemli bir eksiği tamamlamış olacak” dedi.

    Dualarla yapılan açılışın ardından 9 Eylül Üniversite-sinde Makine Mühendisliği okuyan ve Yüksek Lisansını Mustafa Kemal Üniversitesinde tamamladıktan sonra İsdemir’ de Başmühendislik, İlhanlar Boru Profilde Fabrika Müdürlüğü ile 14 yıllık sektör tecrübesini ilçemize taşıyan Ahmet Çaylak misafirlerine bir teşekkür konuşması yaptı.

    Makine Yüksek Mühendisi Ayhan Çaylak; “Temel hedefimiz sağlam ve sağlıklı yapılarla Dörtyollu hemşerilerimizin yaşam kalitesini en üst düzeye çıkarmaktır. Yapı Denetim, can ve mal emniyetini birinci planda tutan, çağdaş ölçü ve standartları içeren, kontrolsüz ve kalitesiz yapılaşmayı önleyen bir sistemdir ve 2001 yılında yasalaşmıştır” dedi.

    Yapı Denetim Sisteminin, yapının fen ve sanat kurallarına, yapı ile ilgili mevzuatın yanı sıra konu ile ilgili standart, fen ve sanatın bilinen kaidelerine uygun olarak inşasını sağlamak, ülkemizdeki çarpık, kontrolsüz ve kalitesiz yapılaşmayı önleyecek can ve mal emniyetini sağlamak için hazırlandığını da belirten Makine Yüksek Mühendisi Ayhan Çaylak; “16 personelimizle Dörtyol’da sektöre yeni bir bakış açısı kazandıracak, kaliteli hizmeti hemşerilerimizin yerinden almasını sağlayacağız” dedi.

 

 


 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet