Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Ak saçlılar olarak her zaman yanınızdayız

TÜED İskenderun Şube yönetimi Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i ziyaret etti.

Gündem   A+a-

 

    Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) İskenderun Şube yönetimi ve bazı üyeler , Şube Başkanı Mustafa Uyan başkanlığında İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e bir hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler. Ziyarete TÜED İskenderun Şubesi ikinci Başkanı İlhan Erzin, Şube Mali Sekreteri Hüseyin Göde, şube yönetim kurulu üyeleriyle birlikte bazı dernek üyeleri de katıldılar.

 

    Sohbet ortamında geçen ziyaret sırasında TÜED İskenderun Şube Başkanı Mustafa Uyan hayırlı olsun dileklerini ileterek, emeklilerin yerel yönetimlerden ve Başkan Seyfi Dingil’den beklentilerini bir kere daha ifade ederek “Emekliler ilgi ve alaka isteyen kişilerdir. Yıllarını bu devlet ve millete adayan kişilere yerel yönetimler dahil herkesin hizmet sunması ortak beklentidir. Bizler ak saçlılar, emekliler olarak her zaman yanınızdayız. Görevinizde size başarılar ve kolaylıklar diliyoruz” diye konuştu.

 

    İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’de “Emeklilere her zaman önem verdik. Onlar bizim başımızın tacı. Göreve daha yeni geldiğim için sizlerden biraz zaman rica ediyorum. Önümüzdeki aylarda geçiş dönemini tamamladığımızda emekliler için düşündüğümüz bazı projeleri de hayata geçirmenin ve emeklilerimizin yerel yönetimler anlamındaki beklentilerini karşılamanın gayretinde olacağız. Ziyaretinize ve başarı dileklerinize teşekkür ediyorum” dedi.

 

   Başkan Dingil daha sonra TÜED şube yönetimi ve diğer konuklarla birlikte ziyaret anısına bir hatıra fotoğrafı çektirdi.


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş