Skip Navigation Links

Tufan’ın Yıldızları Göz Kamaştırdılar

Özel Tufan Yıldızlar Kolejinden mezun olan öğrenciler muhteşem bir gece ile kep atıp mezuniyetlerini kutladılar.

Eğitim   A+a-


Özel Tufan Yıldızlar Koleji mezuniyet gecesi... paylaşan: 8gunhaber

 

    Dörtyol Fourway Otelde gerçekleşen mezuniyet gecesinde yaptığı konuşma ile geceye damgasını vuran Özel Tufanlar Koleji Onursal Başkanı Osman Tufan, uzun süre ayakta alkışlandı. Öğrencilerine bundan sonra ki süreçte ‘Mustafa Kemal Atatürk’ün askerleri gibi dimdik ayakta durun. Hiçbir zaman hiç kimsenin karşısında el, etek öpmeyin’ diyen Osman Tufan, duygu dolu anlarda yaşadı.

    Protokol Yalnız Bırakmadı…

   Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk, Dörtyol Emniyet Müdürü Zekayi Altuntaşoğlu, Dörtyol İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Toksoy, Payas Milli Eğitim Müdürü Ahmet Türkoğlu, Dörtyol Belediyesi Eski Başkanı Fadıl Keskin ve iş dünyasından birçok isim ile davetlinin katıldığı mezuniyet gecesi coşkuyla kutlandı.

 


 

   “Mustafa Kemal Atatürk’ün Askerli Gibi Dimdik Ayakta Durun”

    Gecenin açılış konuşmasını yapan Özel Tufan Yıldızlar Koleji Onursal Başkanı Osman Tufan, yetişen genç nesli gördükçe Türkiye Cumhuriyetinin ilelebet ayakta kalacağına vurgu yaptı ve duygu dolu konuşmalarında şu ifadelere yer verdi; “ Türkiye’nin bu çağdaş gençlerini görünce kendime diyorum ki ‘Türkiye Cumhuriyeti İlelebet Ayakta Kalacak.’ Çünkü bizim bu gençlerimiz her gününü, her dakikasını, her saniyesini Türkiye Cumhuriyetine harcayacaklardır. Gençler sakın ola ki şunu unutmayın. Sizler artık dalgalı bir denize giriyorsunuz. Siz bu dalgalı deniz de kaptan nasıl gemisini götürüyorsa sizler de hiçbir zaman o gemiye su aldırmayınız, hiçbir zaman hiç kimsenin karşısında el, etek öpmeyiniz. Bizler her zaman için sizleri hayata hazırladık. Çünkü biliyoruz ki sizler bu vatana çok şey kazandıracaksınız. Bu gün bakıyorum ki yapılan deneme sınavlarında hepinize üniversite yolu gözükecektir. İşte bizim başarımız bu… Sizi yetiştiren öğretmenlerinize, sizi bize teslim eden anne ve babalarınıza teşekkür ediyorum”

    “Sağ Kolumuz Ailemiz Sol Kolumuz Öğretmenlerimiz!”

    Tufan’ın ardından sona eren 2013 – 2014 Eğitim öğretim yılının ardından mezuniyetlerini alan öğrencilerin adına bir konuşma yapan okul öğrencilerinden Gizem Yaren Yıldırım’da lise döneminde yaşadıklarını anlattı. Gençliğe atılan ilk adımın lise dönemi olduğunu ifade eden Yıldırım; “belirli bir emek gerekiyor kişinin sağlam bir karakteri olabilmesi için. Bütün bunları biliyoruz ve bugüne kadar bizlere verilen emeklerin, fırsatların ve tavizlerin karşılığını vermemiz gerektiğine inanıyoruz. Söylemek anlatmak çok zor aslında… Gençliğe ilk adımınızı attığınız zaman içerisinde başlıyorsunuz liseye. Deli, dolu yaşayarak öğreniyorsunuz olgunlaşmanın ne demek olduğunu. Karmakarışık duygular siniyor yüreğimizin her yerine. Lise hem çok güzeldi hem de çok yorucu. Hem çok eskide kalmış gibiydi hem de çok duygusaldı. Şimdi burada hatırlıyor musunuz o günü diye bir anımı anlatacak olsam beklimize hepimizin hafızasına sıralanacak onlarca anı geliyor. Her insan bir ideali vardır. Hedefimize ulaşmamız da tabi ki sağ kolumuz ailemiz. Sol kolumuz da bizleri hayata hazırlayan öğretmenlerimiz. Bizler hepinize teşekkür ediyoruz” diye konuştu.


 

    Müdür Öncül’den Profesyonel Sunumlara Devam…

    Sona eren konuşmaların ardından gecenin sunuculuğunu yapan Özel Tufan Yıldızlar Koleji Müdürü Süleyman Öncül’de ‘Başarı Belgelerinin’ takdimi için mezun olan öğrencilerini sahneye çağırır iken heyecan dolu dakikalar yaşadı. Profesyonel bir sunum ile öğrencilerinin mezuniyet coşkusunu yaşayan Müdür Öncül’de katılımcıların büyük beğenisini topladı.

    Ardı Ardına Kep Attılar…

    Başarı belgelerini protokol mensupları tarafından alan öğrenciler şıklıkları ile de göz kamaştırdılar. Şanlı bayrağımızı ve Özel Tufan Yıldızlar Koleji flamasını 11. Sınıflara teslim eden gecenin mezunları, protokol mensupları ile gecenin pastasını da keserek eğitim hayatlarında ki lise dönemine veda ettiler. Son olarak mezuniyetin simgesi olan keplerini ardı ardına havaya fırlatan öğrenciler geceyi oyun pistini bir an olsun boş bırakmayarak devam ettiler.

 

 

 

 
Tufan’ın Yıldızları Göz Kamaştırdılar   videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet