Skip Navigation Links

'Kongreler Halkla Bütünleşme Sürecidir'

Cumhuriyet Halk Partisi'nde yaşanan gelişmeler ve kongre süreci ile ilgili bir açıklama yapan Hatay Milletvekili Av. Mevlüt Dudu, 'Kongreler tamamland

Gündem   A+a-

 
Chp Hatay Milletvekili Av. Mevlüt Dudu, “Kongreler Halkla Bütünleşme Sürecidir”
 
Cumhuriyet Halk Partisi’nde yaşanan gelişmeler ve kongre süreci ile ilgili bir açıklama yapan Hatay Milletvekili Av. Mevlüt Dudu, “Kongreler tamamlandığında CHP’nin halkla bütünleşme süreci de tamamlanmış olacaktır” dedi.
Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP’ye genel başkan seçilmesiyle yeni bir sürecin başladığına dikkat çeken Mevlüt Dudu, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun 2011 genel seçimlerinde gösterdiği çalışma ve halkın sorunları üzerinden ürettiği projeler, bu gün iktidar partisi tarafından uygulanmaktadır. Bu CHP’nin doğru politikalar ürettiğinin bir kanıtıdır.
“Şimdi sıra parti örgütlerini tüm halkımıza açmaya gelmiştir. Yıllardır küçük olsun, benim olsun mantığı ile yönetilen örgütlerimiz, kongreler sürecinde mümkün olan en geniş kitlelerin katılımına açılacaktır. Bu süreçte bazı istenilmeyen olaylar da kaçınılmaz olarak yaşanmaktadır. Hala kendi küçük dünyalarında siyaset yapmaya çalışanlar, örgütlere hakim olmak istemektedirler. Genel Merkezimizin kongreler sürecindeki tasarrufları da bu anlayışı ortadan kaldırmaya yöneliktir. CHP Merkez Yürütme kurulunun aldığı kararlara hukuksuzluk diye karşı çıkanlar, hukukun verdiği nihai kararları görmezden gelen ve hala kişisel hesap derdinde olanlardır. Bu süreç sonunda benim olsun diyenler gidecek, bizim olsun diyenler geleceklerdir.
“İlçelerden başlayan birlik, beraberlik ve halkla bütünleşme süreci, Ankara’da Haziran kurultayında tamamlanacaktır. Sosyal demokrat bir anlayış, iktidara talip kadrolar CHP’ye tam olarak hakim olduğunda 74 milyon vatandaşımızın partisi olacağız. Hem siyasi hem de bilimsel yetkinliğe sahip örgütler, CHP’yi kişisel siyaset kısırlığından kurtarıp, toplumsal siyaset zeminine taşıyacaktır.
“Bu süreçte hiçbirimizin egoist düşünme lüksü yoktur. Egoist düşünenler varsa, bir an önce CHP’den elini çeksin. Partili üyelerimiz ve bu partiye gönül vermiş gönüllülerimiz artık CHP’nin iktidar olmasını ve ülkemize demokrasinin, adaletin gelmesini istiyor. Bu amacın dışındaki hiçbir düşünce artık CHP’de kabul görmeyecektir.” Dedi.
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet