Skip Navigation Links

Asi Medya Farkını Yine Konuşturdu

Asi Medya Organizasyon, Kültür Sanat Etkinlik Organizasyonlarına iddalı olarak devam ediyor.

Kültür Sanat   A+a-

 

    Süheyl – Behzat Uygur kardeşler kıyameti kahkahalarla karşılayacak yeni komedi tiyatro oyunu ‘Dünyanın sonu.net ‘ 7 Haziran 2014 Cumartesi Saat 20:30’da ’ M.K.Ü Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuvarı’nda tiyatroseverlerle buluşuyor.

    “Dünyanın Sonu”.net (Müzikli Şarkılı Danslı 2 Bölüm Komedi)

    Bir gün dünyanın sonunun geleceğini bilmek,ama nasıl ve hangi yoldan olacağını bilememek korkusuyla yaşamak dünyanın sonu gelene kadar. Dünyanın sonu uzaydan mı gelecek ? Yoksa dünyanın merkezinden bir saldırı mı olacak ? Peki kıyamet Amerika’da mı başlayacak? Kıyamet sonrasında kimse kalacak mı ? Kalan olursa yaşamaya nasıl devam edecek ? İnsan hayata tekrar nasıl tutunacak? Peki bütün bunları düşünmek yerine kahkahalarla gülmeye ne dersiniz ?

    Oyunda, eski parlak günlerine tekrar dönmeye çalışan, bunalımdaki bir yazar (Ziya) ve ona yardımcı olmaya çalışan beceriksiz ilham perisinin (Tarhun) hikayesi absürt bir dille anlatılıyor.

      Ziya, “Dünyanın Sonu” adlı, Türkiye’de kıyameti konu alan bir kitap yazmaktadır. Ama aşk acısı ve yaşadığı tıkanma yüzünden kitabını bir türlü bitiremez. Tam umutsuzluğa düştüğü bir anda çıkagelen Tarhun, sanılandan çok farklı, kaba saba “erkek” bir ilham perisidir. İlginç ve aykırı yöntemlerle Ziya’ya kitabı yazmasında yardımcı olmaya çalışır. Konudan konuya atlayan ikili, Ay’ın dünyaya çarpması, Haliç’te mutasyona uğrayıp İstanbul’a saldıran dev midyeler, insanlığın sonunu getiren bir zombi salgını, dünyayı yok eden makinelerin istilası gibi senaryolar arasında cebelleşip durular fakat Ziya aradığını bir türlü bulamaz. Dünyanın sonunu nasıl getirmelidir? Tüm varlığıyla bu sona odaklanmışken, farklı bir sonla hayatı değişir. Dünyanın Sonu’nun sonuyla…

    Oyuncular:Süheyl Uygur , Behzat Uygur , Mustafa Önder Keskin, Kahraman Sivri, Nurten İnan

      Bilet temin yerleri : Prime Mall Avm satış standı , Nebil Gold , Tümkaya Süt , Rosus Turizm , Praktiker

   Detaylı bilgi için: 0507 120 64 24 , www.facebook.com/asimedya , www.twitter.com/asimedya

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet