Skip Navigation Links

Kalifiye Elemanlar Yetişiyor

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı İTSO’DA GERÇEKLEŞTİ…

Gündem   A+a-


vali celalettin lekesiz itso yu ziyaret paylaşan: 8gunhaber

 

     Türk Metal Sendikasının ev sahipliğinde İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısı Hatay Valisi M.Celalettin Lekesiz’in de katılımı ile İTSO’da gerçekleşti. İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası(İTSO) ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda Vali Lekesiz’i İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz,İTSO Başkan vekili Çağrı Belibağlı, İTSO Meclis Başkanı Servet Ugutmen, Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Çakır Varan ve İTSO yönetim kurulu üyeleri kapıda karşıladı.

 


 

     Soma Unutulmadı…

     Toplantıya Hatay Valisi M.Celalettin Lekesiz’in yanı sıra MKÜ Rektörü Hüsnü Salih Güder, Hatay İş-Kur Müdürü Ahmet Bulanık, Hatay Esnaf Odaları Birlik Başkanı Kadir Teksöz ile kurul üyeleri katıldı. Toplantı öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Hatay Valisi M.Celalettin Lekesiz, Soma’da yaşanan maden ocağında hayatını kaybeden vatandaşlara baş sağlığı dileğinde bulundu.

      “Kalifiye Elemanlar Yetişiyor”

      Vali Lekesiz, “Bu gün ülkelerin mücadeleleri ekonomi de ortak hedef olarak kalkınmaları, yeni verilere sahip olma hedefleri vardır. İleri teknoloji ve sanayi de yaşanan rekabet ve işsizlik önemli ve öncelikli sorunlar haline gelmiştir. Yeni iş ve istihdam alanlarının açılması son derece önemlidir. 2014 yılı ilk çeyreğinde düzenlene kurslarda iş gücü piyasalarına vasıflı ve kalifiye elaman yetiştirilmesi yönünde çalışmalar yapılmıştır. Bununla birlikte yeni istihdam alanlarının açılması için çalışmalar yapılmaktadır” diye konuştu.

 


Kalifiye Elemanlar Yetişiyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet