Skip Navigation Links

Lütfü Savaş, Hassa’da Coşkuyla Karşılandı

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü SAVAŞ,Hassa halkı tarafından coşkuyla karşılandı.

Gündem   A+a-

 30 Mart mahalli seçimden sonra ilk kez Hassa’ya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı SAVAŞ’a, partililer ve sevenleri tarafından yoğun ilgi gösterildi.

CHP Hatay Milletvekili Hasan AKGÖL ve CHP İl Başkanı Servet Mullaoğlu ile beraber,önce Aktepe’de halkla buluşan Başkan SAVAŞ,Ardıçlı’ya gelince , halkın yoğun ilgisiyle karşılandı.

Lütfü SAVAŞ’ nın Hassa ziyareti esnasında, Ardıçlı eski Belediye Başkanı Mustafa Köroğlu ve ekibi hazır bulundu.

Ardıçlı’da yaptığı konuşmada;

“Herkesin başkanı olacağını ifade ederek başladığı konuşmasına,seçim öncesinde verdiğimiz sözler ne ise,Lütfü SAVAŞ olarak verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz.Burada sizin bir başkanınız vardı.Ardıçlı Başkanıydı,şimdi Büyükşehir olarak tüm Hassa’ya bakacak.Hassa’ya hizmetin merkezi olacak.Bu size şunu gösterdi.Ayrılıkta azap var, birlikte rahmet var.Ben burada her konuşmamda söyledim.Ben bu günleri gören bir insanım.Bazıları bakar önüne ,beş metreyi göremez.Bazıları beşbin beşyüz metreyi çok rahat görür.Biz, bin metreyi görüyorduk.O yüzden meydana çıktık.Bu seçim anca böyle kazanılır.Bayrağını sevenlerin aynı safta yer tutması lazımdır.Biz bayrağını sevenler tarafındaydık. O yüzden de Mustafa Kardeşimizi ,bizim bünyemizde Hatay’a atayacağız.Hatay’da hizmete devam edecek.Yani siz kaybederken de kazananlardansınız.”dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü SAVAŞ,

“Hepinize hayırlı olsun” diyerek sözlerini tamamladı.

Ardıçlı’dan sonra Hassa’ya geçerek,Hassa CHP İlçe teşkilatını ziyaret etti.

Mustafa Köroğlu’nun Hatay Büyük Şehir Hassa Koordinasyon Daire Başkanı olarak atanacağı belirtildi.

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet