Skip Navigation Links

Engelli Vatandaşlarımız İçin Gereken Düzenlemeler Yapılmalıdır.

Tüm Sağlık Sen Genel Başkanı Okay Erözgün, 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası dolayısıyla bir açıklama yaptı.

Sağlık   A+a-

 

    Tüm dünya ülkelerinde olduğu gibi, ülkemizde de milyonlarca engelli insan bulunmaktadır. Engellilik konusu yalnızca engelli vatandaşlarımızı ve ailelerini değil, toplumun tüm kesimlerini yakından ilgilendiren önemli bir konu olduğunu belirtti.

 

    Engelli vatandaşlarımızın ve dünyadaki engelli kardeşlerimizin hayata katılımlarının sağlanması ve hayat standartlarının iyileştirilmesi, yükseltilmesi çağdaş bir toplum anlayışının parçası olduğunu vurgulayan Erözgün, Engelli vatandaşlarımız için eğitimden sağlığa, kültür ve sanattan, spor ve kent standartlarının iyileştirilmesine, ulaşımdan psikolojik ve sosyal desteğe kadar çok ciddi düzenlemelerin yapılmasını arzuluyoruz dedi.

 

    Toplum içerisinde önemli bir nüfusu oluşturan engelli vatandaşlarımızın bu haklardan yararlanmaları gerekir diyen Erözgün, Bu duygu düşüncelerle; Dünya Engelliler Haftasında, yaşanmakta olan tüm sorunların en kısa süre de çözüme kavuşturulmasını temenni ediyor, tüm engelli vatandaşlarımıza sağlıklı, mutlu ve başarılı bir hayat diliyorum dedi.


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet