Skip Navigation Links

Bu Mazbata Arsuz Sevdası Demek..

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha mazbatasını aldı.

Gündem   A+a-

 

  Doğum gününde adaylığı genel merkezden alan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu’nun 48’nci yaşını kutladığı doğum gününde de mazbatasını aldı..

 

  İskenderun Adliyesi’nde meclis üyeleri ve kalabalık halkla birlikte düzenlenen törenle mazbatasını Arsuz İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Hatice Yaşar Ünsal’ın elinden alan Nazım Culha, mutluluğunu ve gururunu ilk önce yanında bulunan eşi Selda Culha ve ardından da milletvekilleriyle ile paylaştı.

 

 
 

  CHP Hatay Milletvekilleri Avukat Mevlüt Dudu ve Mehmet Ali Ediboğlu, CHP Hatay İl Başkanı Servet Mullaoğlu’nun da hazır bulunduğu törenle mazbatasını alan Nazım Culha’nın ardından 23 meclis üyesi de mazbatalarını alarak resmen görevlerine başlamış oldular.

 

 
 
 

  Mazbataların alınmasından sonra bir sürpriz de Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu’ya yapıldı.

 

  CHP Arsuz Belediye Başkan Adaylığını doğum gününde alan Nazım Culha, mazbatasını da Vekil Dudu’nun doğum gününde alınca ortaya sürpriz bir doğum günü kutlaması çıktı.

 

  Belediye Başkanı Nazım Culha, 48’nci yaşını kutlayan Vekil Dudu’ya Adliye Binası’nda doğum günü pastası getirterek güzel bir sürpriz yaptı.

 

  Doğum günü pastasının kesilmesinin ardından da ilk açıklamalar pastanın başında yapıldı.

 

 
 

  CHP Hatay İl Başkanı Servet Mullaoğlu, “Hatay, kardeşlikten ve barıştan yana tercihini kullanmıştır” diyerek katkı sunan herkese teşekkür etti.

 

  CHP Arsuz İlçe Başkanı Avukat Faik Çekin ise, Türkiye genelinde bir çok il ve ilçede şaibeler ve tartışmalar yaşanırken, Arsuz’da huzur ve güven ortamında net bir başarı elde edildiğini söyledi.

 

  Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ise duygularını şöyle özetledi: “Bu mazbata herkesin ortak başarısıdır. Emeği geçen herkes bu mazbatanın alınmasında en az benim kadar emekleri olan herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonra bizi görev bekliyor. Arsuz yeni kurulan bir ilçe. Arsuz’u hak ettiği yere getirmek için her türlü çabayı göstereceğiz. Bu güvene layık olacağız. “

 

   Adliye önünde hatıra fotoğrafı çektiren Nazım Culha ve ekibi Arsuz merkez belediyesine giderek görevi resmen devraldılar.

 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet