Skip Navigation Links

Hassa'da 'Trap Atışları 'Yapıldı.

Hassa İlçesi Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Derneği tarafından 'Trap Atışları' düzenlendi.

Gündem   A+a-

 
Hassa’da “Trap Atışları ”Yapıldı.
 
Hassa İlçesi Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Derneği tarafından “Trap Atışları” düzenlendi.
Ardıçlı Belediye Başkanı Mustafa Köroğlu ve Söğüt Belediye Başkanı Recep Tufan’ın sponsorluğunda yapılan trap atışları, Hassa Tiyek Höyüğü mevkiinde yapıldı.
Bu yıl 2. si düzenlenen geleneksel Trap atışlarına, Hassa Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu, Trabzon Vali Yardımcısı Mahmut Halal, Garnizon Komutanı Binbaşı Yılmaz Levent Güler, İlçe Emniyet Amiri, Ali Çolak, Ardıçlı Belediye Başkanı Mustafa Köroğlu ,Söğüt Belediye Başkanı Recep Tufan, Ceyhan Belediye Spor Başkanı Sedat Sözlü, İl Genel Meclis Üyeleri; Ahmet Çinçin ve Mehmet Yılmaz, Siyasi Parti İlçe Başkanları , avcılar vatandaşlar katıldı.
Adana, Ceyhan, Kadirli, Kilis ,İskenderun , Antakya ve Hassa Avcı ve atıcılarının katıldığı trap etkinlikleri; şenlik havasında geçti. Avcılar davul zurna eşliğinde halay çekerek doyasıya eğlendiler.
Hassa Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu, yaptığı konuşmada;
“Sosyal etkinliklerin barış ve kardeşliği pekiştirdiğini vurgulayarak,
İşte bugün burada, bayram havasında yapılan trap etkinliği avcılığın yalnızca vurma ve öldürme sanatı olmadığının bir göstergesidir. Spor , eğlence ve stres atmanın en rahat yoludur. Avcılar arsındaki sevgi muhabbet ve kaynaşmanın en güzel örneğidir. İlçemize dışardan gelen misafirlerim bunun en güzel ispatıdır.” dedi.
Kaymakam Tekbıyıkoğlu;
“Elimizdeki silahları; doğru , amacı doğrultusunda ve emniyet tedbirlerine uygun bir şekilde kullanmak gerektiğini vurgulayarak, aksi takdirde sevincimiz üzüntüye dönüşebilir. Dedi.
Hassa İlçesi Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Derneği Başkanı ,Ö.Faruk Duyun ; katılımlarından dolayı Kaymakam Tekbıyıkoğlu’na ,avcı ve atıcılara teşekkür etti.
Etkinlik arasında , Özkursan Fişek Sanayi temsilcisi ve Hassa’nın en yaşlı avcısı, Ali Nur, gösteri atışı yaptılar.
Müsabaka sonucunda ;Ceyhan Avcılarından Selahattin Oran 1., Taner Bağ 2. ve Hassa avcılarından Süleyman sabahyıldızı 3. oldu.
Başarı gösterenlere; sırasıyla süper poze çifte, yarı otomatik tüfek.ve tek tüfek hediye edildi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet