Skip Navigation Links

Torunların Okulunda Muhteşem Bir Gün..

Naciye Suna Oktay Tekin Anaokulu, geleneği bozmadı ve yine muhteşem bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

Eğitim   A+a-

 

   Bu kez etkinliğin ana kahramanları dedeler ve ninelerdi

   Yaşlılar Haftası etkinliği çerçevesinde torunlarıyla bir araya gelen dedeler ve nineler, torunlarının kendileri için hazırladığı sürpriz etkinlikleri hayranlıkla ve duygu yoğunluğu içinde izlediler.

    Okul öncesi eğitimin duayen ismi Naciye Suna Oktay Tekin Anaokulu Müdürü Hüseyin Gündüz, misafirleriyle önce bir toplantı yaptı ve onların tecrübelerinin çok önemli olduğunu tarihten örneklerle sıraladı.

   Osmanlı döneminin 4 kıtaya hükmeden padişahları ile Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ten örnekler veren Hüseyin Gündüz, toplantının sonunda misafirlerine kırmızı gül dağıttı.

   Dedeler ve nineler torunlarının sınıflarına giderek kendileri için hazırlanan gösterileri, şiir ve şarkıları duygu yoğunluğu içinde izlerken, masalara oturup etkinlik de yaptılar.

    Muhteşem bir gün ve duygu yoğunluğu içinde bir anı yaşayan yaşlılardan bir çoğu ise dedeyiz ama yaşlı değiliz ki diye espri yaptılar.

    Davetten ve yaşadığı duygu yoğunluğundan dolayı Müdür Hüseyin Gündüz’e teşekkür eden Harita Mühendisi Celal Polatçı, yayladakı çiftliğine tüm okul öğrencilerini davet etti.

 

 

 

 

 

    Sınıflarda hoşça vakit geçiren dedeler ve nineler, okulun bahçesinde kendileri için hazırlanan döner ziyafetinden de bihayli memnun kaldılar.

    Torunlarının nasıl bir okulda eğitim aldığını birebir yaşayan bir çok dede ve nine, Müdür Hüseyin Gündüz ve ekibine de teşekkür ettiler.

 

 

 


 

 

Torunların Okulunda Muhteşem Bir Gün..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet