Skip Navigation Links

Belediye Başkanı Halkın Yeni Yılını Kutladı

Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, çarşıyı gezerek, esnafın ve halkın yeni yılını kutladı.

Gündem   A+a-

 
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek çarşıyı gezerek esnaf ve halkın yeni yılını kutladı
 
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, çarşıyı gezerek, esnafın ve halkın yeni yılını kutladı.
Başkan Yardımcıları ve daire müdürleriyle birlikte, çarşıyı gezen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, esnafın yeni yılını kutlayarak, 2012 yılının herkese sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diledi.
Esnafa hayırlı kazanç temennisinde de bulunan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, yürüyerek gerçekleştirdiği ziyaretinde, halkın da yeni yılını kutladı ve ayaküstü kısa sohbetlerde bulundu.
 
Başkan belediye çalışanlarının yeni yılını kutladı
Belediye Meclis Salonu’nda, Belediye çalışanlarıyla bir araya gelen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, güzel bir yıl temennisinde bulundu.
Birlikte bir çok güzel çalışma yapıldığını ifade ederek, çalışanlara teşekkür eden Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, İskenderun’un en önemli sorunu olan içmesuyu konusunda çalışmaların sürdüğünü, vahşi depolamanın getirdiği sıkıntılar, çöp kokusu ve dumanının bertaraf edildiğini söyledi.
Sel riskine karşı devasa kanallar yapıldığını anımsatan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Seneye birlikte daha güzel çalışmalar yapacağız. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.
Kişisel çıkar ve isteklere kapalı olunduğunu ve yıpratma amaçlı, kısır çekişmelerle zaman kaybetmek yerine, halkın yararına hizmet ve çalışmalara ağırlık verildiğini belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Halkımıza üç söz vermiştik. Çalmayacağız, çaldırmayacağız ve çalışacağız. Bu üç sözümüzü tuttuk. Belediye bütçesi ıkına sıkına su parası ödeyen insanlarımızın verdiğiyle oluşmuş bir bütçe. Bunu nasıl peşkeş çekebilirsiniz. İnsani olarak da vicdani olarak da bu mümkün değil” diye konuştu.
Sevgisizliğin her türlü olumsuzluğu ve başarısızlığı getireceğini ifade eden Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, bilgi ve becerinin sevgiyle bütünleştiği takdirde başarının mutlaka yakalanacağını söyledi.
 
Yeni yıl yağmurlu bir havada Anıt Alanı’nda karşılandı
Yağmurlu bir havaya rağmen, halk, Atatürk Anıt Alanı’nda düzenlenen yeni yıl karşılamasına katıldı.
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek ve eşi Dr.Ümran Civelek’in katıldığı etkinlikte, halk müziğe tempo tutarak, eğlendi.
Havai fişek gösterisi ile renklenen yeni yıl karşılamasına, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e kızları da eşlik etti.
Gençlerin, ‘En büyük Başkan bizim Başkan’ sözleriyle tezahüratta bulunduğu yeni yıl karşılamasında, halk müzik eşliğinde dans edip, eğlendi.
Yeni yıl dolayısıyla, sahil bandındaki ağaçlar ve refüjler ışıklandırıldı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet