Skip Navigation Links

Muhteşem konser

Cumhuriyet Anadolu Lisesi Okul aile birliği tarafından organize edilen ve MKÜ Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuarında, düzenlenen Yeşil Çam Sokağı Türk

Gündem   A+a-

 
 
Cumhuriyet Anadolu Lisesi Okul aile birliği tarafından organize edilen ve MKÜ Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuarında, düzenlenen Yeşil Çam Sokağı Türk Sanat Müziği konseri Antakya ATA Koleji Türk Müziği topluluğu tarafından verildi.
Konser öncesi İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu’na eğitim camiasına yaptıkları yardımlar ve İKEM Koleji müdiresi Emine Çirkin’e ise düzenlenen geceye sağladıkları katkı dolayısıyla teşekkür plaketi verildi.
 
Cumhuriyet Anadolu Lisesi Okul aile birliği tarafından MKÜ Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuarında düzenlenen geceye 39. Mekanize Piyade tuğay komutanı ve Garnizon koutanı Tuğgeneral Burhanettin Aktı, İskenderun Belediye Başkan vekili Haluk Arlı, İlçe Milli Eğitim Şube müdürü Yaşar Düzen, İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu, İKEM Koleji okul idaresi, öğretmenler ve çok sayıda davetli katıldı.
 
Konser öncesi kısa bir açılış konuşması yapan Okul Müdürü Nurettin Asıl, bu tür organizasyonlarla okul aile birliği ve veliler arasında bir bağ oluşturulduğunu ifade etti. Yapılan konuşmaların ardından eğitim gönüllüsü İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu’na eğitim camiasına sağladıkları katkı ve yardımlarından dolayı teşekkür plaketi verilirken İKEM Koleji müdiresi Emine Çirkin’e ve gecenin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür plaketi verildi.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet