Skip Navigation Links

Savaş ve Civelek El Ele Esnaf Turunda!

CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Lütfü Savaş ile İskenderun Belediye Başkanı ve CHP Adayı Dr. Yusuf Civelek, İskenderun esnafını ziyaret ett

Politika   A+a-

 

   Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Lütfü Savaş ile İskenderun Belediye Başkanı ve CHP Adayı Dr. Yusuf Civelek, İskenderun esnafını ziyaret ederek esnafın sorunlarını dinlediler.

    “Esnaf Belediye’den Memnun”

    Ulu Cami Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret eden CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, esnafa ‘hayırlı işler’ dileyerek esnaf ile sohbet edip sorunlarını dinleyip çözüm noktası konusunda bilgi alışverişinde bulundular. CHP İlçe Başkanı Dr. Süleyman Uyar ile çok sayıda partilinin katıldığı esnaf gezisinde esnaflar CHP yönetimine yoğun ilgi gösterirken mevcut belediye yönetiminden memnuniyetlerini dile getirdiler. Esnaf ziyaretlerinin ardından esnafın sıkıntılı bir dönem içerisinde olduğunu kaydeden Lütfü Savaş; “esnaflarımız işlerinin iyi olmadığını söylüyor. Ancak bizler için memnuniyet verici olan esnaflarımızın belediye yönetiminden memnun olmaları. Hedefimiz CHP’yi yerel de iktidara taşımak ardından genel de iktidara taşıyarak esnafımızın, halkımızın sorunlarını giderebilmektir” şeklinde konuştu. Savaş ve Civelek sona eren esnaf ziyaretlerinin ardından İskenderun Ortodoks Cemaatine de ziyarette bulundular. İskenderun Ortodoks Kilisesi Vakfı Başkanı Can Teymur ve Ortodoks Kilisesi Papazı Dimitri Yıldırım tarafından karşılanan CHP yönetimi, Hatay’da yaşanan kardeşliğin tüm dünyaya örnek olması gerektiğine vurgu yaptılar.

 

 


 
Savaş ve Civelek El Ele Esnaf Turunda!  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet