Skip Navigation Links

İskenderun’un Omurgasını Tamamladık

İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yusuf Civelek, sivil toplum kuruluşlarına yönelik ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Politika   A+a-

 

   Civelek’ten Seri Ziyaretler

   Geçtiğimiz hafta sonu seçim startını veren Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yusuf Civelek, sivil toplum kuruluşlarına yönelik ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

   “İskenderun’un Omurgasını Tamamladık”

    Gün içerisinde İskenderun İnşaat Mühendisleri Odasını ziyaret eden İskenderun Belediye Başkanı ve CHP adayı Dr. Yusuf Civelek’e CHP İlçe Başkanı Süleyman Uyar ile partililer de eşlik etti. Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Ayhan Karan, Başkan Civelek’e başarılar diledi. İskenderun belediyesinde yapılan hizmetlerin ihtiyaç odaklı gerçekleştiğine vurgu yapan Civelek ise; “2009 yılında İskenderun halkına bir söz vermiştim. Çalmayacağım, çaldırmayacağız, hizmet edeceğiz demiştim. Allah’a şükürler olsun bu sözümüzü tutmanın gururu içerisindeyiz. İskenderun’da vatandaşlarımın ihtiyaç duyduğu en önemli hizmetleri belediye olarak giderdik. Vatandaş en çok alt yapıdan şikâyetçiydi. Şehrin temelini sağlam attık. Yani İskenderun’un omurgası sağlam, bugün yine CHP’nin İskenderun Belediye Başkan adayıyım. Takdir halkımın. İskenderun’da hizmet şarkımızın devam etmesi için mücadele içerisindeyiz” şeklinde konuştu. Sona eren ziyaretin ardından Eczacılar Odasına da ziyarette bulunan Civelek, son olarak Deniz Ticaret Odasını (DTO) ziyaret etti.

   “Seçimin Olgunluk İçerisinde Geçeceğinden Şüphem Yok!”

   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Deniz Ticaret Odası Başkanı Bülent Kavsak, Başkan Civelek ve ekibine yaklaşan 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde başarılar dileyip seçimin büyük bir olgunluk içerisinde geçmesini temenni etti. Seçimlerin olgunluk içerisinde geçeceğinden şüphe duymadıklarını belirten Yusuf Civelek, amaç ve gayelerinin İskenderun’un daha yaşanılabilinir bir kent olması gerektiğine vurgu yaptı.

 


 
İskenderun’un Omurgasını Tamamladık videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet