Skip Navigation Links

Ergin Ve Dingil’e Cennet Meyvesi Bahur!

Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ve Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, İskenderun’da esnafları ziyaret ettiler.

Politika   A+a-


   Adalet Eski Bakanı Ak Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin, Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ve Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, İskenderun’da esnafları ziyaret ettiler. İskenderun Şehit Pamir Caddesinde esnafları ziyaret eden Ak Parti heyeti esnaflara ‘hayırlı işler’ dileyerek oy istediler.

   Adalet Eski Bakanı ve Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin ve Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil’e bir ziyaret esnasında Hatay’da yaşayan alevi cemaatinin cennet meyvesi olarak adlandırdığı ‘bahur’ bir esnaf tarafından yakılıp Ak Parti heyetinin bulunduğu yerde dolaştırıldı. Alevi cemaatinin cennet meyvesi olarak adlandırdığı ‘bahur’ nazardan korunmak için kullanılıyor. Birçok partilinin eşlik ettiği esnaf ziyaretin de Ergin ve Seyfi Dingil’e esnaflar yoğun ilgi gösterdiler. Şehit Pamir Caddesi üzerinde ki iş yerlerini sırasıyla gezen Ak Parti heyeti 30 Martta ki yerel seçimlerin Ak Parti’nin zaferi ile sonuçlanacağını söylediler.

 

 

 


 

Ergin Ve Dingil’e Cennet Meyvesi Bahur!  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet