Skip Navigation Links

Yapılan Hizmetler Farkındalığını Gösterdi

İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek;“Her Türlü İklimsel Değişikliğe Karşın İskenderun’un Altyapısı Hazır!”

Gündem   A+a-

 

    İskenderun Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Adayı Dr. Yusuf Civelek, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneğini (TEMAD) ziyaret etti. İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’in göreve geldiği günden bu yana yaptığı hizmetlerle farkındalığını gösterdiğini belirten TEMAD Başkanı Kazım Çakır, bu çalışmaların devamını diledi.

 

   “Yapılan Hizmetler Farkındalığını Gösterdi”

 

   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TEMAD Başkanı Çakır; “Başkanımızın derneğimizi ziyareti bizleri memnun etmiştirAncak şunu da biliyoruz kendisinin bugünler de bir rahatsızlık geçirdiğini biliyoruz. Bu fedakarlığından dolayı da kendisine teşekkür ediyoruz. Bizim kapımız her zaman saygı değer başkanımıza her zaman açık. Kendisinin kariyerini biliyoruz. 5 yıldan bu yana kadar şehrimiz de yaptıklarını da görüyoruz. İskenderun’un bizim çocukluğumuz da minik bir simgesi vardı. Bir iskelemiz vardı. Bizim çağımız da ki arkadaşlarımız o iskeleden atlar ağabeylerimiz de para atar onu bulmaya çalışırlardı. Bu bizim için nostaljik bir şeydi. O iskelenin tekrardan kazandırılması o nostaljiyi bizlere tekrardan yaşatan belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Sahil kordonunda gezdiğimiz zaman farklılıkları görebiliyoruz. Kendisinin bu çalışmalarını devamını temenni ediyorum” dedi.

 

   Çakır’ın ardından İskenderun’u her türlü iklimsel değişikliğe karşın altyapısıyla hazır bir hale getirdiklerini söyleyen Belediye Başkanı Civelek ise; “Başkanımızın bu güzel sözleri bütün yorgunluğuma ve rahatsızlığa şifa oldu. Bu yapılan çalışmaların fark edilmesi beni oldukça memnun etti. Bu göreve 2009 yılında başladığımız da neler yapmaya çalıştığımızı sizlerle paylaşmıştık. Bizim yaptıklarımız kürsel iklim değişikliğine karşı İskenderun’ hazırlamaktı. Bugün bakın kış ayının ortasını geçmiş bulunmaktayız. Ve bütün Türkiye’de bir kuraklık var. Allah’a şükürler olsun ki bizler İskenderun’u her türlü iklimsel değişikliğe karşın altyapımızla hazırladık” şeklinde konuştu.

 


Yapılan Hizmetler Farkındalığını Gösterdi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
davut 2 Şubat 2014 Pazar
yalakalık yapmayın civeleğin sonu geldi Allah yolunu açık etmesin
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet