Skip Navigation Links

Lütfü Savaş’ı Destekliyoruz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Lütfü Savaş, İskenderun’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Politika   A+a-

 

   Tüm Belediye Emeklileri Sendikası (Tüm Bel Sen) İskenderun Şubesini ziyaret eden Lütfü Savaş’a CHP İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar’da ve parti ilçe yönetimi de eşlik etti.

 

    “Savaş Hatay Halkının Gönlünde Taht Kurmuştur”

 

   Tüm Belediye Emeklileri Sendikası (Tüm Bel Sen) İskenderun Şubesi Başkanı Müfit Cihnioğlu’nun kapı da karşıladığı Lütfü Savaş, önemli mesajlar verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Cihnioğlu, Tüm Belediye Emeklileri Sendikası İskenderun şubesi olarak Hatay Büyükşehir Belediye başkanlığı için Lütfü Savaş’ı desteklediklerini söyledi. Savaş’ın zor bir dönem içerisinde büyük mücadeleler verdiğine dikkat çeken Cihnioğlu; “bizler Tüm Belediye Emeklileri Sendikası olarak Lütfü Savaş’ın yanındayız. Sayın Savaş zor bir dönem içerisinde zorlu ve başarılı mücadeleleri ile Hatay halkının gönlünde taht kurmuştur. Antakya’da belediye başkanlığı ile de birçok başarılı çalışmalara imza atmıştır. Temennimiz bu başarılarını Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile süslemesidir” dedi.

 

 

   “Göreve Geldiğimde Antakya Köydü!”

 

    Cihnioğlu’na konuşmalarından ötürü teşekkür eden mevcut Antakya Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Lütfü Savaş; “önümüz de Hatay’ın geleceğini belirleyecek bir 30 Mart yerel seçim süreci var. Bizler bu yolda Hatay’a hizmet edebilmek için bu yola çıktık. Desteklerinizden ötürü çok teşekkür ediyorum. Antakya belediye başkanlığı görevime geldiğim günde Antakya bir köy gibiydi. Ancak kısa sürede uzun vadeli projeler ile Antakya’yı modern bir şehir yolunda çığır atlattığımıza inanıyorum. Bu çalışmaların devamını tüm Hatay’a kazandırabilmek içinde Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday oldum. Hazır projeler ile Hatay’ı kalkındırmak üzere geliyoruz. 30 Mart CHP’nin zaferi olacaktır” şeklinde konuştu.

 

 


Lütfü Savaş’ı Destekliyoruz videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
İskenderunlu 3 Şubat 2014 Pazartesi
2,15 ve 2,25 inci dakikada ki konuşmalarında acaba bu sendika başkanı olan kişi yanındaki kişinin 5 yıldır hatayda Ak partinin belediye başkanı olduğunun farkında değil mi??? Antakya belediye başkanı olan kişi, daldan dala atlayarakmı hizmet planlıyor? Koltugunu sabit tutarakmı hizmet planlıyor? Davasının adamı olamayarakmı hizmet planlıyor?
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet