Skip Navigation Links

Hatay’da Ben Bilirim Anlayışını Yıkacağız!!!

İMO ev sahipliğinde meslek odalarının başkan ve yöneticileriyle bir araya gelen CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Lütfü Savaş iddalı konuştu

Gündem   A+a-

 

   CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Lütfü Savaş, İskenderun ve Arsuz Belediye Başkan Adayları Civelek ve Culha ile birlikte İskenderun’da faaliyet gösteren meslek odalarıyla bir araya geldiler.

   İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Emin Havlioğlu ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette, Elektrik Mühendisleri Odası Başkanı Nazım Culha, Makine Mühendisleri Odası Başkanı Ayhan Karan ve Mimarlar Odası Başkanı Koray Tanın da katıldı.

   Meslek odalarının elinden alınan yetkilere ve ekonomik sıkıntılara dikkat çeken Emin Havlioğlu, meslek odalarının sorumluluklarını yerine getirebilmesi için yetkilerinin ve ekonomik durumunun değiştirilmemesi gerektiğine dikkat çekti.

   CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Lütfü Savaş ise, “30 Mart’tan sonra Hatay’da ben bilirim anlayışını yıkacağız” diyerek iddalı konuştu ve meslek odalarının genel sorunlarını bildiğini ve 30 Mart sonrası yapılacak çalışmalarda meslek odalarının da yer alacağını söyledi.

   Sıkıntısı olan kurum ve kuruluşların çözüm için CHP’ye omuz vermesi gerektiğini dile getiren Lütfü Savaş, yönetim anlayışında meslek odalarını olacağını ifade etti.

 

   Nazım Culha: Arsuz’da Kent Konseyini Yaşatacağız

   Arsuz Belediye Başkan Adayı Nazım Culha da yaptığı konuşmada, adaylığı dışında Elektrik Mühendisleri Odası Başkanı sıfatıyla ziyarette hazır bulunduğunu söyledi ve Arsuz’un planlanmasında tüm meslek odalarıyla birlikte çalışacağını söyledi.

   Türkiye’nin ikinci büyük ilçesi Arsuz’da kent konseyi kavramını tam anlamıyla oturtup, halkın ve sivil toplum örgütlerinin görüşlerinin hayata geçirildiği bir anlayışı yerleştireceklerini belirten Nazım Culha, 30 Mart’a kadar da Hatay büyükşehir ve ilçeleri en yüksek oy oranıyla almanın mücadelesinde olduklarına dikkat çekti.

 

   Yusuf Civelek: Halkın sosyal seviyesi yükseltilerek hedefe ulaşılır..

   Halkın sosyal seviyesinin topyekün yükseldiği bir Türkiye oluştuğunda sorunların çözüme kavuşabileceğini belirten Yusuf Civelek, tabuları yıkmanın atomu parçalamaktan zor lduğu görüşüyle birlikte, aydın kesime büyük sorumluluklar düştüğünü söyledi.

 


Hatay’da Ben Bilirim Anlayışını Yıkacağız!!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
batuhan bozkurt 26 Ocak 2014 Pazar
hatayda son 10 yıldır siz yönetici olarak bulunuyorsunuz yani şimdi siz kendi yönetiminize mi son vereceksiniz.bizce mahsuru yok çünkü büyükşehiri yöntecek kişi deneyimli bilgili büyükşehir yasasını bilen kişi olmalıdır....
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet