Skip Navigation Links

Kimin Ayak İzleri Temizse Ona Oy Verin

CHP Hatay Büyükşehir Başkan adayı Doç. Dr. Lütfü Savaş, köy ziyaretlerine İskenderun ve Arsuz’da devam etti.

Gündem   A+a-

 

   Başkan Savaş bu kapsamda, İskenderun ve Arsuz ilçelerine bağlı, Aşağı Kerpice, Avcılar, Haymaseki, Işıklı, Konacık, Kurtbağı, Tatarlı ve Tülek köylerini ziyaret etti.

 
   CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Lütfü Savaş gittiği her köyde büyük bir coşku, sevinç ve heyecanla karşılandı. Köy meydanlarında vatandaşlara hitap eden Başkan Savaş, Hatay’ın Büyükşehirle yeni bir konsepte büründüğünün altını çizdi. Hatay’ın 16 ilçe olduğuna dikkatleri çeken Savaş, “Biz Antakya’nın her köşesine nasıl eşit hizmet götürdüysek, büyükşehiri aldığımız takdirde Hatay Büyükşehirde’de çalışmalarımızı aynı şekilde sürdüreceğiz’’ dedi.

 

 

 

 

 

   "Hatay İçin Önemli İki Madde Var"

 

   Hatay’ın geleceğini halkın belirleyeceğini vurgulayan Başkan Savaş ; “Hatay için önemli olan şuanda huzur, ondan sonra hizmet. Biz huzur için 2500 toplantı yaptık” dedi. Huzurun sağlanması için birlik ve beraberliğin pekişmesi için çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Savaş, “ Her ay Köy muhtarlarımızla, belediye başkanlarımızla Hatay’ın huzuru için çalıştık. Şimdi Hatay’ın tümüne hizmet için yola çıkıyoruz. Benim tavsiyem kimin ayak izleri temizse ona oy verin’’ dedi.

 

 

 

 

 

   Köy ziyaretinde Başkan Savaş’a Arsuz Belediye Başkan adayı Nazım Cula, Chp İl Başkanı Servet Mullaoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Arsuz İlçe teşkilat Başkanı Faik Çekin ve köy muhtarları eşlik etti.

 

 

 

 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet