Skip Navigation Links

Başkan Civelek’e Başarılar Diliyorum

Eğitimci Mehmet Mursaloğlu;“CHP’nin İktidarı İçin Bir Nefer Gibi Çalışacağım” dedi.

Politika   A+a-

 

   Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun Belediye Başkan Adayının mevcut Belediye Başkanı Yusuf Civelek olmasının ardından aday adayı olan Eğitimci Mehmet Mursaloğlu, CHP parti binasında düzenlediği basın toplantısında CHP’nin iktidarı için bir nefer gibi çalışacağını söyledi.

   “Başkan Civelek’e Başarılar Diliyorum”

   Belediye Başkanı Yusuf Civelek’e başarılar dileyen Mehmet Mursaloğlu; “partimin bu kararını saygıyla karşıladığımı ifade ederken Dr. Yusuf Civelek’e başarılar diliyorum. Umarım hem kendisi hem de memleket için hayırlın uğurlu olur. Bugün, her şeye rağmen iyi ki bu göreve talip olmuşum diyorum. Zira inandığım değerler doğrultusunda halkıma ve ülkeme daha iyi hizmet edebilmek adına doğru yerde olduğuma inanıyorum. CHP içerisinde çok kısa zamanda sizlerin ve İskenderun sevdalılarının kabulünü ve desteğini görmüş olmak bana cesaret vermiştir. İskenderun halkına hizmet etmek aşkıyla ve heyecanla çıktığım bu yolda birlik ve beraberlik içerisinde insanlarımızın yanımda yer aldığını gurur duyarak gördüm. Benimle aynı duyguları paylaştığına inandığım diğer aday adayları arkadaşlarımla bu şerefli hizmet yarışında bulunmak da benim için ayrıca bir gurur kaynağı olmuştur. Şunu bilmenizi istiyorum ki; bundan sonraki süreçte de tüm memleket sevdalılarıyla birlikte, CHP’nin iktidarı için bir nefer gibi çalışmaya devam edeceğim. Türkiye Cumhuriyetinin ve Atatürk ilkelerinin ışığında, bu güne kadar olduğu gibi, bundan böylede ulusça, barış ve kardeşliğimizin devamı için elimden gelen gayreti göstereceğimi herkesin bilmesini istiyorum. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Bu duygu ve düşüncelerle, aday adaylığım süresince şahsıma gösterilen ilgi ve desteklerinden dolayı başta, bana bu gururu yaşatan saygı değer halkımıza, ilçe örgütüne, partililerimize, benimle birlikte yola çıkan kader birliği arkadaşlarıma, aileme, akrabalarıma, bana her zaman destek veren ve yanımda olan saygıdeğer basın mensubu dostlarıma saygı ve şükranlarımı sunuyorum” açıklamasına yer verdi.

 

 

 


Başkan Civelek’e Başarılar Diliyorum videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
huseyın yıldız 23 Ocak 2014 Perşembe
sn mursaloglu .denız yusuf huseyın i ıdam eden kararda evet oyu bulunan halil akgol un yegenı hasan akgol de sizi kurtaramamıstır.mevlut dudu da napsın elınden gelenı yaptı sizin ıcın.cok vefalı bırıdır kendııs ayrıca.yıllarca kendısının hep yanında olmus sahsyetlerı bırakıp sızı desteklemıstır.ama olmadı.matkap kazandı.sizede vekıllerden akgol ve duduya gecmıs olsun..
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet