Skip Navigation Links

CHP’de Ön Seçim İptal

CHP İlçe Başkanı Süleyman Uyar; “Genelgeye Uymak Zorundayız!”

Politika   A+a-

 

   Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar, Meclis Üyeleri için Hatay genelinde yapılacak olan Ön Seçim uygulamasının iptal olduğunu ve meclis üye seçimlerinin merkez yoklaması ile yapılacağını dile getirdi.

 

   CHP’de Ön Seçim İptal

 

   İlçe teşkilatı olarak her zaman ön seçimden yana olduklarını ifade eden Uyar, “Elimize ulaşan en son genelgede İskenderun, Antakya, Defne ve Arsuz’da belediye meclis üyesi aday adaylarının fermuar sistemi ile belirleneceği açıklanmıştı. Fermuar sisteminde tek numaralı sırada yer alan meclis üyesi aday adayları ön seçimle, çift numaralı sırada yer alanlar ise kontenjanla seçilecekti. Bu kontenjanların belirlenmesinde ilçe başkanı, belediye başkanı, il başkanı, milletvekili ve genel merkez önemli rol oynayacaktı. Bu genelgeye göre ilçe olarak biz de hazırlık yapmaya başladık. Hatta seçimin yapılacağı salon ile de anlaşma yapıldı. Şimdi iptal etmek durumundayız. Aldığımız bilgiler doğrultusunda Hatay genelindeki dört ilçede de meclis üyesi aday adayları merkez yoklaması ile belirlenecek. Tabi genelgenin böyle değişmesi kamuoyunda ve aday adayları arasında sıkıntı yaratmıştır fakat biz bu genelgeye uymak zorundayız” diye konuştu.

 

 


CHP’de Ön Seçim İptal  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
Hamdi Özgün 22 Ocak 2014 Çarşamba
YUSUF CİVELEK PARTİYLE İSTEDİĞİ GİBİ OYNUYOR.ÖNSEÇİME GİRSEYDİ REZİL OLACAĞINI KENDİDE BİLİYORDU.PARTİDE KİMSEYE YUZU YOKKİ ÖNSEÇİMDE OY VERSİN.GENEL MERKEZDE KOYUN OLARAK GÖRDÜĞÜ SEÇMENİN CEVABINI VE CİVELEĞİN BOŞ BİR BALON OLDĞUNU 30 MARTTA GÖRECEK AMA İŞ İŞTEN GEÇMİŞ OLACAK.
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet