Skip Navigation Links

Celal Dönmez’den Şok İddialar!!!

İskenderun Deniz Alayı Kavşağında meydana gelen trafik kazasını yaralı olarak atlatan İşadamı Celal Dönmez, facianın yaşandığı anları anlattı.

Yaşam   A+a-

 

   İskenderun Deniz Alayı Kavşağında meydana gelen trafik kazasını yaralı olarak atlatan İşadamı Celal Dönmez, facianın yaşandığı anları ve sorumluları ilgili ayrıntıları anlattı. Celal Dönmez, İskenderun Belediyesi başta olmak üzere bir çok kurumu da kazadan dolayı sorumlu tuttu.

   Celal Dönmez’den Şok İddialar!!!

   İskenderun’da 27 Aralık’ta meydana gelen ve herkesin yüreğini ağzına getiren kazayı yaşayanlardan birisi olan Sigortacı Celal Dönmez, facianın perde arkasını anlattı.

   Faciayı yaşadıkları anlarda yanında bulunan İşadamı Ali Rıza Gez’in vefat ettiğini belirten Dönmez, kazayı ucuz atlattıklarını ve büyük bir facianın eşiğinden dönüldüğünü söyledi.

   Merhum Ali Rıza Gez’le birlikte içinde bulundukları aracın bagaj kısmının ön koltuklara kadar yapıştığına dikkat çeken Celal Dönmez, cehenneme dönen kaza yerinde bilançonun çok daha ağır olmamasını teselli olarak kabul ettiklerini söyledi.

   İskenderun’da meydana gelen üçüncü büyük kaza olarak kayıtlara geçen faciada bir çok kurum ve kuruluşun sorumluluğu bulunduğunu belirten Celal Dönmez, İskenderun Belediyesi başta olmak üzere TÜV Araç muayene istasyonunun dahi vebali bulunduğunu iddia etti.

 

   Celal Dönmez, büyük bir hızla kendilerine çarpan kamyonetin bir ay önce muayeneden geçmiş olması ve trafik sigortasının bulunmamasının araç muayene istasyonu yetkililerinin uygulamalarını düşünmeye zorlandığını belirtirken, kavşak düzenlemesi ve sinyalizasyon lambalarının durumunun ise İskenderun Belediyesi ile ilgili soru işaretleri yarattığını söyledi.

   Daha büyük kazaların yaşanmaması için sorumluluğu olan tüm kurum ve kuruluşları göreve davet eden Celal Dönmez, İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Ulaştırma Bakanlığı’na ait kantarların büyük araçları tartmamasıyla kazada vebali olan kuruluşlar arasında yer aldığına dikkat çekti.

   Ağır tonajlı bir kamyon, tır veya kamyonetin büyük bir hızla kavşağa doğru gelmesinin ve ileri ve geri dönüş konularında görüş mesafelerinin yetersiz oluşuna da sitem eden Celal Dönmez, tüm sorumluların şapkalarını önüne koyup İskenderun-Belen ana yol güzergahını yeniden gözden geçirmeleri gerektiğine vurgu yaptı.

 


Celal Dönmez’den Şok İddialar!!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet