Skip Navigation Links

Nice Mutlu Yıllara ‘Miraç’

İskenderun Pamuk Kreşte minik eller sınıf arkadaşlarını sürpriz doğum günü partisi düzenlediler.

Yaşam   A+a-

 

   Hür Haber Gazetesi Köşe Yazarı Nesrin Rihani’nin oğlu Miraç’ın 5. Yaş günü Pamuk Kreşte miniklerin düzenlediği sürpriz doğum günü partisi ile gerçekleşti.

   Miniklerin Sürpriz Doğum Günü Partisi

   Pamuk Kreş Papatyalar sınıfının tertip ettiği doğum günü partisinde arkadaşları ile bir arada bulunan Miraç’a doğum 5. Yıl doğum günü pastasını öğretmenleri getirdi. Alkışlar eşliğinde pasta mumlarını üfleyen Miraç, 5. Yaşına girmenin mutluluğunu sınıf arkadaşları ve öğretmenleri ile kutladı. Minik Miraç’ın çok uslu ve başarılı bir öğrenci olduğunu söyleyen Pamuk Kreş Papatyalar Sınıf Öğretmeni Yasemin Dural; “Miraç çok akıllı. Yakışıklı ve oldukça becerikli, öğrencim olduğu için gurur duyuyorum kendisiyle” dedi.

   “Bizler Büyük Bir Aileyiz”

   Miniklerin özel günlerinde kreş olarak her zaman yanlarında bulunduklarını ve bir aile olduklarının altını çizen Pamuk Kreş Sahibi Selma Türkoğlu ise; “öğrencimiz Miraç’ın 5. Doğum yıl dönümünde sınıf öğretmeni ve arkadaşları olarak bir doğum günü partisi düzenledik. Nice Mutlu Yıllara Miraç bizler büyük bir aileyiz.” dedi. Çalınan müzikler eşliğinde eğlenen minikler kreşe gelen palyaçolar ile de mutluluk yumağı oluşturdular. Bizler de 5 yaşına geçen Miraç’a nice huzurlu, başarılı mutlu yıllar diliyoruz.

 


 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet