Skip Navigation Links

Hassa Tüneline Telefonla Müjde!

İTSO’ da Konuşan Sadullah Ergin; “40 Bin Dönümlük Arazi Ticari Alana Çevrildi”

Ekonomi   A+a-

 

   Eski Adalet Bakanı Ak Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasına (İTSO) ziyarette bulundu.

   “İTSO Olarak İskenderun’da Yurt Kurmak İstiyoruz”

   İTSO Başkanı Levent Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Sadullah Ergin, Başkan Yılmaz’ın sanayi esnafı adına taleplerini dinledi. Bir ara toplantı esnasında telefon görüşmesi yapan Ergin, Hassa Tüneli için 40 bin dönümlük arazinin ticari alana çevrilmesi yönünde bilgi aldı. 40 bin dönümlük arazinin ticari alana çevrildiğini müjdeleyen Ergin, Amanos Tüneli projesi ile Hatay’da birçok istihdam alanı sağlanacağını söyledi.

 

   İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası olarak bir yurt projeleri olduğunu Ergin’e açıklayan İTSO Başkanı Yılmaz, 20 dönümlük bir arsanın taraflarına devredilmesini istedi. MKÜ Rektörü ile görüşmeler ve yazışmaların başladığını belirten Yılmaz; “Sayın Rektörümüz ile görüştüğümüz de 20 bin dönümlük bir arsanın bizim tarafımıza devredilmesini istedik. Tarafımıza devredildiği takdirde biz bu yere yurt yapmayı planlıyoruz. Rektörümüzle yazışmaları başlattık” dedi.

 

 


Hassa Tüneline Telefonla Müjde!  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet