Skip Navigation Links

Alp Arslan, Harika Çocuklarla Bir Araya geldi..

İskenderun Belediyesi Musıki Derneği Şefi Murat Bulut'un da İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'ndan arkadaşı olan Alp Arslan, çocuklarla bir

Gündem   A+a-


 
Türkiye’nin sevilen seslerinden TRT Sanatçısı Alp Arslan, Mustafa Kemal Üniversitesi Yazıcı Devlet Konservatuvarı Salonu’nda verdiği muhteşem konserin ardından, Türkiye’nin hem çalıp hem söyleyen ilk ve tek çocuk korosu olan İskenderun Belediyesi Musıki Derneği Çocuk Korosu’nu ziyaret etti.
İskenderun Belediyesi Musıki Derneği Şefi Murat Bulut’un da İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’ndan arkadaşı olan Alp Arslan, çocuklarla bir süre sohbet etti ve ardından da birlikte şarkılar söyledi.
Çocuklarla oldukça neşeli sohbetler yapan Alp Arslan, nasihatlerde bulunmayı da ihmal etmedi.
Şef Murat Bulut, Alp Arslan’a soru sorulmasını isteyince, soruların ardı arkası kesilmedi.
Çocukların azmini ve Türk Sanat Müziği’ne olan aşkını çok beğendiğini söyleyen Alp Arslan, “Müzikle uğraşan ve hatta özellikle Türk Sanat Müziği’yle uğraşanlar arasından kesinlikle kötü adam çıkmaz” diyerek, Türk Müziğiyle olan bağlarını kesinlikle koparmamaları gerektiğini söyledi.
Şef Murat Bulut’un çocukların yetişmesine sunduğu katkıyı da öven Alp Arslan, müzikle iç içe bir yaşamın gelecek açından çok iyi olacağına da vurgu yaptı.
 


Musıki Derneği Çocuk Korosu ile 8gunhaber
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet