Skip Navigation Links

'Ayrıştırıcı Değil Bütünleştirici Olacağız'

Metehan Duduoğlu, CHP Dörtyol Belediye Başkanlığı için Genel Merkeze giderek aday adaylığı başvurusunu resmen yaptı.

Politika   A+a-

 

   "Ayrıştırıcı Değil Bütünleştirici Olacağız"

 

   Metehan Duduoğlu, CHP Dörtyol Belediye Başkanlığı için Genel Merkeze giderek aday adaylığı başvurusunu resmen yaptı.

   Adaylık başvurusu sonrası gazetemize açıklama yapan CHP Dörtyol Belediye Başkan aday adayı Metehan Duduoğlu; " Ayrıştırıcı değil bütünleştirici olacağız. Dörtyol'la hizmet ve herkesi kucaklamak için adaylık başvurumu yaptım" dedi.

    Toplum odaklı siyaset yapmak ve hizmet üretmek için yola çıktıklarını belirten CHP Dörtyol Belediye Başkan aday adayı Metehan Duduoğlu, her kesimden insan ve görüşe saygı duyduklarını belirterek, çağdaş hizmet anlayışı içinde vatandaşla barışık siyaset yaptıklarını söyledi.

   "Ülke Genelinde Değişim, Dörtyolda İse Yeni Bir Dönem Zamanı"

     Hedefimiz, temiz ve bütünleştirici siyaset yapmak. Bunu sağladıktan sonra belediyecilik noktasında zaten başarılı hizmetler üretirsiniz. Katılımcı demokrasinin gereğini, ilçemizde yapacağız. Ülke genelinde değişim, Dörtyolda ise yeni bir dönem zamanı. Bütün çalışmalarımızı buna göre sürdürüyoruz” dedi.

    Genç Nüfusu Görmezden Gelemeyiz

   Dörtyol’u oluşturan yapı içinde ilk akla gelen konunun, ilçenin genç bir nüfusa sahip olması olduğunu belirten Metehan Duduoğlu, “ Gençlerin yoğun olduğu bir ilçede, gençleri kucaklayan bir anlayışın olması gerekiyor.

   Halk İle İç İçeyiz

    Duduoğlu, “Seçim döneminde oyları alıncaya kadar halkın yanında; seçim sonrasında ise vatandaşın karşısında olan hizmet anlayışını asla benimsemiyoruz. Bu yaklaşım doğru değil. Bizler halkıyla iç içe olan insanlarız. Onların duygu ve düşünceleri bizim için çok değerli.

   Dolayısıyla kapımızı onlara her zaman açık tutmak bizim görevimiz. Eğer bir mahallede yapılması gereken bir şey varsa, bunu orada yaşayan insanlara sormadan yapmak ya da emri vakide bulunmak, ne siyaset ne de belediyecilik anlayışımıza uyar. Bu konuda çok duyarlıyız” şeklinde konuştu.

   Yeni Sosyal İmkanlar

    Fiziki şartlarıyla Dörtyol’un ciddi bir potansiyeli olduğu bilgisini de veren Duduoğlu, bunu değerlendirecek projeler hazırladıklarını bildirdi.

    Metehan Duduoğlu, “Dörtyol’da vatandaşlarımızın dinlenebileceği, aileleriyle vakit geçirebileceği yeni alanların yapılması gerekiyor. Belediyecilik sadece kaldırım taşı yapmak değil, insanların kendilerini mutlu hissedecekleri bir kent yaratmakla oluyor. Bunu sağlamanın ön koşulu da onlara, dinlenebilecekleri ve kendilerini huzurlu hissedecekleri yerler yapmaktan geçiyor” dedi.

    "Ülke genelinde değişim, Dörtyolda ise CHP ile yeni bir dönem zamanı"

    Metehan Duduoğlu açıklamasının son bölümünde "Ülke genelinde değişim, Dörtyolda ise CHP ile yeni bir dönem zamanı" gelmiştir dedi.


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet