Skip Navigation Links

CHP'de sağcı aday isyanı büyüyor!..

Mete Aslan’dan sonra CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı gündeme gelen AK Parti’li Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın CHP’de yarattığı

Politika   A+a-


  Mete Aslan’dan sonra CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı gündeme gelen AK Parti’li Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın CHP’de yarattığı deprem onarılması güç hasarlar veriyor..

   CHP’DE SAĞCI ADAY İSYANI BÜYÜYOR!!!

   Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı için sağ ağırlıklı isimlerin konuşulduğu bu günlerde CHP İskenderun İlçe Teşkilatında toplanan yüzlerce partili Mete Aslan’dan sonra Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş ismini de protesto ettiler.

   Aslan’dan Sonra Lütfü Savaş Protestosu!

   CHP İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar yaptığı konuşmada partililerin gösterdiği tepkinin bir duyarlılık olduğunu işaret ederek partililere destek verdi.

    Partililerin söz alıp konuştuğu toplantı da Ak Partili olan Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın CHP’den Büyükşehir Adayı olacağı söylentilerine partililer büyük tepki gösterdi.

 

   İlk olarak söz alan partili Mehdi Aydın, CHP’nin sol tabanından yetişen adaylara ihtiyacı olduğunu söyledi. Nilgün Selçuk ise bu haykırış partinin tırnağı değil tabanı ve o tabanın arkasında ki binler olduğunu belirtti.

   Çarpıcı açıklamalarda bulunan Av. Bülent Akbay ise, partiyi sağa çekeceklerine Genel Başkanımız Erdoğan olsun dedi.

   Partinin özünün Sol’dan geldiğini işaret eden Akbay, 80’li yıllardan bu yana partinin sağa çekilmek istenmesine bir anlam veremediğini CHP’nin sol tabanı ile iktidarı yakalayabileceğini kaydetti.

 

 


 


CHP'de sağcı aday isyanı büyüyor!.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet