Skip Navigation Links

Türk Milleti 30 Mart’ta Kendi Kaderine Oy Kullanacak!!!

MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, 2014 30 Mart seçim startını vermek üzere ilk kez seçmeninin karşısına çıktı.

Politika   A+a-

 

MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül:

 

          Türk Milleti 30 Mart’ta Kendi Kaderine Oy Kullanacak!!!

   Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, 2014 30 Mart seçim startını vermek üzere ilk kez seçmeninin karşısına çıktı.

   Boynunda İskenderunspor’un renkleri turuncu-mavili kaşkolla kalabalık seçmen kitlesine hitap eden İbrahim Gül, gördüğü ilgi ve coşkudan bihayli memnun kaldı.

   Saygı duruşunda bulunulan ve İstiklal Marşı’nın hep bir ağızdan okunduğu miting öncesinde, tüm MHP’lilerin İskenderun Belediyesi’ni almak için kararlı oldukları ise gözlerinden okunuyordu.

   İbrahim Gül’ün platforma çıkmasıyla birlikte ise coşku kat ve kat arttı.


   Belediyeciliğin sadece kanunla belirtilmiş işlerden ibaret olmadığını vatandaşlara anlatan İbrahim Gül, “vatandaşlarla arasına duvar ören, seçimden seçime vatandaşı hatırlayan, bürokratik meşgaleyle kapıları kapatan, darlık ve yoksulluk içinde kıvranan insanları kaderiyle baş başa bırakan belediyecilik mantığıyla bir yere varmak mümkün olmadığı gibi, Allah rızasını kazanmak da söz konusu değildir. Belediyecilik faaliyetlerinin merkezinde tamamen insan olmalıdır. Partimizin belediyecilik anlayışının özünde ise; dokunmak, hissetmek, yaklaşmak ve sevgiyle sorunlara odaklanmak vardır” dedi.

   30 Mart’ın bir milat olacağına ve Türk Milletini yok sayanlara bir cevap olacağını anlatan İbrahim Gül, herkesin özlemlerini özgürce dillendirebilmesi için 30 Mart’ta sandıktan MHP’nin çıkması gerektiğine vurgu yaptı.

   Konuşmasında Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’a yanıt vermek için seçmeninden yetki isteyen ve bu yetkiyi de gür bir sesle alan İbrahim Gül, Beşir Atalay’a yanıt olarak “Senden korkan senin gibi olsun” dedi.

   Vatandaşların, “Öl de ölelim! Vur de, vuralım” sloganları karşısında “Ölmek de öldürmek de bize göre değil. Dik duruşunuzla zaten onları her gün öldürüyorsunuz” dedi.

 

 


 

 

 

 

 

Türk Milleti 30 Mart’ta Kendi Kaderine Oy Kullanacak!!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet